Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsorienteret regnskabsassistentsøges til spændende international virksomhed i København

Udviklingsorienteret regnskabsassistent søges til spændende international virksomhed i København

Beskrivelse
Til en spændende international IT-virksomhed søges en udviklingsorienteret regnskabsassistent, som ønsker at blive en del af en virksomhed i hastig udvikling. Du vil blive en del af en økonomifunktion på 8 medarbejdere og vil referere til virksomhedens Head of Finance. Dine arbejdsopgaver vil være koncentreret omkring det daglige bogholderi, hvor du håndterer forskellige typer af opgaver. Stillingen er nyoprettet, hvorfor der er gode muligheder for at sætte dit eget præg på stillingen. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver
• Leverandørbogholderiet
• Lettere debitorbogholderi
• Forskelligartede finansbogføringsopgaver
• Lettere fakturering og salgsstatistik udarbejdelse
• Forestå leverandørbetalinger
• Deltage i måneds- og årsafslutning
• Credit card og håndtering af rejseafregninger
• Afstemninger og forberedelse til revision i tæt samarbejde med Head of Finance
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og beskæftiger ca. 120 medarbejder fordelt på kontorer flere steder i verden. Hovedkontoret er beliggende i København, hvor der er et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med fokus på personlig og faglig udvikling. Virksomheden er ejet af et meget stort internationalt investeringsfirma med interesser i mange sektorer. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Som person er du struktureret, imødekommende og leverer gode resultater indenfor dine deadlines. Du er detaljeorienteret i din arbejdsstil og har god forståelse for regnskabets sammenhænge. Du arbejder selvstændigt og proaktivt med dine opgaver og trives i en vækstende og dynamisk virksomhed.

IT-kompetencer
Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Erfaring & uddannelse
Du har minimum et par års erfaring med lignende opgaver

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Mads Skjærlund og Søren Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3725
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk