Proselection

T:  7022 7079

Velbevandret regnskabsmedarbejdermed rejseafregningserfaring søges til international virksomhed i København

Velbevandret regnskabsmedarbejder med rejseafregningserfaring søges til international virksomhed i København

Beskrivelse

Kan du se dig selv i et multikulturelt miljø? Trives du med at arbejde med rejseafregninger, finans og kreditorer? Søger du en 37 timers stilling inkl. frokost? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

I stillingen som regnskabsmedarbejder, vil du arbejde tæt sammen med en kollega om virksomhedens rejseafregninger, samt kreditor- og finansbogholderi. Der er gode muligheder for oplæring, så du kommer godt fra start.

Du vil referere til virksomhedens regnskabschef.

Arbejdsopgaver

 • Gennemgang og kontrol af rejseudlæg- og regnskaber.
 • Kreditkortbetalinger
 • Administration af evt. forskudsbetalinger samt returbetalinger
 • Afstemning af bl.a. flykonto hos rejsebureau, rejserefusion og mellemregningskonti m.fl.
 • Kontrol og opfølgning på kasserapporter samt månedlige overførsler med kontakt til regionalkontorer
 • Afstemninger af kasse og bankkonti
 • Kontering og bogføring af finansbilag, samt kontrol og opfølgning på bogføring
 • Behandling af indkomne fakturaer og videreekspedition til budgetansvarlige
 • Betaling og kontering og bogføring af godkendte fakturaer
 • Håndtering af moms og lønsumsafgift
 • Fakturering af eksterne udlæg
 • Deltagelse i måneds-, kvartals- og årsafslutning
 • Deltagelse ved udarbejdelse af budgetter
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en dansk international virksomhed, som operer over hele verden. Virksomheden spiller en aktiv rolle i bæredygtig udvikling på verdensplan.

Der er ca. 50 medarbejder på hovedkontoret i København, som emmer af et dynamisk og multikulturelt miljø. Der er plads til alle, højt til loftet og en uformel omgangstone. Foruden de ca. 50 medarbejdere på hovedkontoret, arbejder ca. 50 medarbejdere rundt om i verden. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med betalt frokostpause, en attraktiv pensionsordning, kantineordning, feriefridage og sociale arrangementer.  

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du sætter en ære i at have styr på dine tal og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Navision. Herudover er du en erfaren bruger af Office pakken, i særdeleshed Excel.

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring (efter endt uddannelse). Herudover er det en fordel, hvis du har en relevant merkonom eller erhvervsakademiuddannelse.

Sprog

Du er flydende i dansk, både i skrift og tale. Herudover kan du også begå dig på engelsk i skrift og tale i forhold til dine arbejdsopgaver.

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3851
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk