Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsassistentsøges til barselsvikariat hos en spændende kreativ virksomhed beliggende i København

Erfaren regnskabsassistent søges til barselsvikariat hos en spændende kreativ virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

En spændende og kreativ virksomhed søger nu en regnskabsassistent med solid erfaring inden for finansbogholderi. Du bliver en del af en virksomhed, der håndterer og sikrer forholdene for en kreativ faggruppe. Som regnskabsassistent får du ansvaret for virksomhedens finansbogholderi samt stå for bankafstemninger. Derudover vil du være i tæt samarbejde med virksomhedens regnskabschef samt kolleger i England. Der er her tale om funktion, hvor der er gode muligheder for at være med til at sætte præg på processen. Barselsvikariatet varer 11 måneder. 

Arbejdsopgaver

  • Finansbogholderi
  • Debitor
  • Kreditor
  • Afstemning ved bank
  • Regnskab for kunder
  • Ad hoc opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en spændende kreativ virksomhed med ca. 32 medarbejdere i Danmark og 15 medarbejdere i England. Virksomheden fungerer som en faglig kvalificeret enhed for kreativt kvalificerede kræfter. Du vil operere i et dynamisk og proaktiv miljø, hvor der hersker en uformel og humoristisk tone, hvor der er højt til loftet, og hvor man er sammen om at komme i mål med dagens gøremål. Fra virksomhedens side tilbydes gode personale forhold med god pensionsordning, gode arbejdsforhold og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig i din tilgang til opgaverne. Du kender dine tal og er vant til at overskue flere opgaver på én gang. Du formår at arbejde selvstændigt, såvel at skabe kontakter rundt omkring i virksomheden. Endvidere har du et godt overblik, er fleksibel og åben over for den fællesånd, der eksisterer i virksomheden.

IT-kompetencer

Excel, Navision

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3718
Kontrakt type / Barselsvikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk