Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs BI-controllersøges til designvirksomhed i kraftig vækst i Ringsted

Ambitiøs BI-controller søges til designvirksomhed i kraftig vækst i Ringsted

Beskrivelse

Som BI-controller vil du arbejde i spændingsfeltet mellem økonomi og IT, og din vigtigste opgave bliver at sikre valide datagrundlag samt analyser til brug for ledelsens beslutningsgrundlag. Du vil få ansvaret for at udarbejde og udvikle virksomhedens rapporter samt KPI’er, der understøtter virksomhedens forretning i den daglige drift og skaber et solidt overblik over virksomhedens udvikling. Det forventes, at du er i stand til at udfordre organisationens rapporteringsønsker og kravspecifikationer. Du vil indgå i en afdeling, som består af to bogholdere og tre IT-medarbejdere. I din hverdag vil du have en bred kontaktflade i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du har fokus på det gode samarbejde med dine kolleger. Du vil i høj grad have mulighed for at præge stillingens opgaver. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Indsamle input til udvikling af rapporter
  • Visualisering, vedligeholdelse samt udvikling af rapporter
  • Sikre valide masterdata
  • Udvikling af datagrundlag, målinger, beregninger og rapportstruktur
  • Økonomiske analyser
  • Agere som sparringspartner

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed med ca. 40 medarbejdere i Danmark. Virksomheden er inde i en spændende periode med kraftig vækst, og man har netop implementeret nye IT-systemer i alle afdelinger i både ind- og udland. Virksomheden har fokus på at optimere processer i den daglige drift såvel som på et mere overordnet niveau. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er en struktureret og kvalitetsbevidst person, der er vant til at begå dig i et professionelt miljø. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet, og du er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv, og du tager selvstændigt hånd om dine opgaver. Herudover har du en god forretningsforståelse samt gode kommunikationsevner.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse og Erfaring

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk samt engelsk på højt niveau

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

 

[ Tilbage ]

Job ID / 3131
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ringsted
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk