Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs Controllersøges til international koncern i Herlev

Ambitiøs Controller søges til international koncern i Herlev

Beskrivelse
Du bliver som controller virksomhedens samlende figur i forhold til regnskab og regnskabsaflæggelse til koncernen og myndighederne. I økonomifunktionen arbejder seks medarbejdere med de daglige opgaver, hvorfor du vil koncentrere dig om tungere opgaver der sikrer, at du kan lave månedsrapporteringen og årsafslutningen korrekt. Udover dette samarbejder du tæt med virksomhedens CFO, hvis fokus er på forretningsudvikling og strategi. Du får derfor en spændende arbejdsdag med mulighed for at sætte præg på processer og arbejdsgange, samt med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i stillingen. Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver
• Månedsafslutning
• Afstemninger
• Periodiseringer
• Månedsrapportering til koncern
• Moms
• Indberetninger til offentlige myndigheder
• Årsafslutning
• Kontakt til revisor
• Sparringspartner for økonomiafdelingens 6 medarbejdere
• Sparringspartner for CFO og lokal ledelse i Danmark
• Deltage i møder rapporteringsmøder med koncern
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Virksomheden består i Danmark af ca. 225 medarbejdere, og er en del af en stor international koncern med ca. 70.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden har eksisteret i mere end 150 år og er markedsledende både i Danmark og internationalt. Der er derfor gode karrieremuligheder både i Danmark og i koncernen. På det danske hovedkontor i Herlev er der er en uformel og ligetil stemning med et godt kollegialt sammenhold, hvilket afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som fleksible arbejdstider, pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen, og arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Uddannelse & erfaring
HD-R, Cand.merc. eller lignende. Herudover har du erfaring som controller eller revisor fra et større revisionshus.

Sprog
Dansk samt lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen & Helene Vestergaard

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3688
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herlev
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk