Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs Controllersøges til spændende ejendomsselskab i København

Ambitiøs Controller søges til spændende ejendomsselskab i København

Beskrivelse

Som controller vil du indgå i en veletableret afdeling, hvor du vil have mulighed for samarbejde og sparring på flere niveauer. Du vil blive del af en større økonomiafdeling, og du vil i din hverdag have en bred kontaktflade i organisationen. Det er derfor vigtigt, at du har fokus på det gode samarbejde med dine kolleger. Dine opgaver har en varierende karakter, og der vil være mulighed for at sammensætte en portefølje af opgaver, der passer til dine kompetencer. Du vil i overvejende grad være involveret i opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver

 • Controlling af en portefølje af danske ejendomsselskaber
  • Sker i samarbejde med bogholdere og ejendomsansvarlige
  • Omfatter løbende rapportering og årsafslutning
 • Bidrage til konsolideringsprocessen
  • Ledes af en senior controller
 • Bidrage til opgradering af rapporteringsværktøjer
  • Sker i samarbejde med IT-chef og en seniorcontroller
 • Diverse ad-hoc vedr. udvikling af ejendomme, køb/salg

Om virksomheden

Her er tale om et spændende ejendomsselskab, som har eksisteret siden 1987, og som i dag beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Virksomheden administrerer primært ejendomme i Danmark, men også i andre lande i Europa. I virksomheden er der en god teamånd, hvor man hjælper hinanden og værner om det gode samarbejde i hverdagen. Derudover eksisterer der en humoristisk og uformel atmosfære i virksomheden. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen, og arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

HD-R, Cand.merc. eller lignende.

Sprog

Dansk samt lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3599
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk