Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs finansielcontroller med IFRS-kompetence søges til ekspertrolle i koncernøkonomi i større dansk koncern beliggende i Storkøbenhavn

Ambitiøs finansiel controller med IFRS-kompetence søges til ekspertrolle i koncernøkonomi i større dansk koncern beliggende i Storkøbenhavn

Beskrivelse

Du bliver en central medarbejder i koncernøkonomi i forbindelse med udarbejdelse af kvartalsrapportering og årsrapport for en børsnoteret virksomhed samt konsolidering af vores datterselskaber. Du kommer til at spille en stor rolle sammen med dine controllerkollegaer for at sikre efterlevelse af IFRS-regnskabsstandarderne og implementering af en række nye initiativer. Du bliver en del af et stærk team med egne fokuserede arbejdsopgaver og refererer til afdelingschefen for koncernøkonomi.

Arbejdsopgaver

  • Månedslukning, konsolidering
  • Kvartals- og årsrapport, konsolidering
  • Analyser, ad-hoc
  • Master på kontoplan
  • IFRS-kompetence
  • Kontakt til revision
  • Udvikling og optimering af processer
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en danskejet koncern, der er blandt de førende inden aktører inden for branchen. Koncernen består af flere hel- og delejede datterselskaber, der hver især repræsenterer deres eget speciale og samlet set leverer en fokuseret, bæredygtig og kvalitetssikret indsats. Virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er specialisten, der holder et højt fagligt niveau. Du er teknikeren, der løser de problemstillinger, du står over for. Du er ambitiøs og ærgerrig, og du trives i ekspertrollen. Du håndterer de problemstillinger, der er indeholdt i dine ansvarsområder med stor sikkerhed. Du er af natur selvkørende, grundig og omhyggelig, og så kommer du altid i mål..

IT-kompetencer

Generelt stærk på IT

Uddannelse

Cand.merc.aud, HD-R eller tilsvarende

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Laursen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Tilbage ]

Job ID / 3251
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Storkøbenhavn
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk