Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs juniorcontroller søges til spændende designvirksomhed beliggende i København

Ambitiøs junior controller søges til spændende designvirksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Som controller vil du blive CFO’ens højre hånd. I rollen vil dit ansvarsområde fordele sig over både økonomistyringen samt dele af det tungere finansbogholderi. Du skal derfor have lyst til at varetage en bred palette af opgaver, som primært består af analytiske og finansielle controlling-opgaver og i mindre omfang finansopgaver i bogholderiet. Du vil få en alsidig hverdag, hvor du også har mulighed for at sætte dit præg på afdelingens processer. Økonomiafdelingen består i alt 6 medarbejdere, herunder CFO’en. Dine opgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Analyser
  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Rapportering
  • Måneds- og årsafslutning
  • Finansbogføring i mindre omfang
  • Konsolidering
  • Udvikling af processer og rapporter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en solid og spændende international designvirksomhed, der har eksisteret i godt 20 år og hvis produkter sælges over hele verden. Virksomheden er danskejet og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere og har kontorer forskellige steder i verden. På hovedkontoret i Danmark er der en uformel, humoristisk, dynamisk og positiv tone. Virksomheden tilbyder gode personalegoder i form af fleksible mødetider, pensionsordning, sundhedsordning samt medarbejderrabatter på virksomhedens produkter.

Personlige kompetencer

Du er lærenem, omstillingsparat og ansvarsbevidst. Som person er du ambitiøs, struktureret og leverer indenfor dine deadlines. Du er detaljeorienteret i din arbejdsstil og har god forståelse for regnskabets sammenhænge. Du arbejder proaktivt med dine opgaver og trives i et dynamisk miljø, som karakteriseres af teamånd. Som person er du udadvendt og taler nemt med alle.

IT-kompetencer

Det er væsentligt, at du har flair for IT. Erfaring med Navision og Power BI er en fordel.

Erfaring & uddannelse

HD-R eller tilsvarende. Vi tager også ansøgere der har påbegyndt HD 2. del i betragtning.

Sprog

Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk.

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3548
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk