Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs RegionalFinance Controller for EMEA søges til Scan Global Logistics i København

Ambitiøs Regional Finance Controller for EMEA søges til Scan Global Logistics i København

Beskrivelse

Formår du at levere controlling og rapportering af høj kvalitet samt er god til at udforme og implementere processer? Vil du gerne have en spændende rolle med gode udviklingsmuligheder i en stor international virksomhed i København? Så er denne stilling noget for dig.

Du vil som Regional Finance Controller for EMEA have en central rolle for at sikre virksomheden formår at levere korrekte regnskaber og rapportering af høj kvalitet. Ligeledes vil du være højre hånd for Head of Accounting & Reporting EMEA og deltage i processerne omkring mergers og acquisitioner. Du vil i rollen også på sigt skulle være med til at starte en separat financial controlling-afdeling, som du på sigt også vil skulle lede. Hos Scan Global Logistics prioriteres gode personaleforhold, og du finder en energisk og uformel atmosfære med højt til loftet. Der er hos virksomheden også gode muligheder for fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde. 

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Udforme og implementere processer til måneds-, kvartals- og årsafslutning
  • Implementering af IT-systemer, som understøtter processerne
  • Sikre korrekt rapportering
  • Højre hånd for Head of Accounting & Reporting EMEA ved acquisitioner og mergers etc.
  • Deltage i årsafslutning og årsrapporter
  • Deltage i implementering af ny årsregnskabslov
  • Ad hoc

Om virksomheden

Scan Global Logistics blev etableret for 40 år siden og i dag en større international logistikvirksomhed, der har mere end 130 kontorer rundt omkring i verden og beskæftiger ca. 2.300 medarbejdere. På hovedkontoret i København arbejder ca. 350 medarbejdere. I virksomheden bliver du en del af et fagligt stærkt økonomiteam, som har en uformel omgangstone med en proaktiv attitude. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en lækker kantineordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er ambitiøs samt er god til at kommunikere og skabe stærke professionelle relationer. Ligeledes er du en struktureret og fagligt stærk medarbejder, som arbejder proaktivt og ikke er bange for at tage et selvstændigt ansvar for dine områder. Du formår altid at sikre en høj kvalitet af dine opgaver samt har gåpåmod i forhold til at oprettet og implementere nyttige og brugbare processer. Det er derfor vigtigt for stillingen, at du formår at arbejde detaljeorienteret med opgaverne uden at miste overblikket Endvidere formår du at have blik for detaljerne og sikre den gode kvalitet, mens du samtidig bevarer overblikket.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer og er en erfaren bruger af Excel.

Uddannelse & Erfaring

Du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc. Endvidere ser vi gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog

Flydende dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3949
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk