Proselection

T:  7022 7079

Analytisk ogdatastærk business analytiker søges til solid international virksomhed i København

Analytisk og datastærk business analytiker søges til solid international virksomhed i København

Beskrivelse

Brænder du for at kombinere data fra mange subsystemer til brug for rapportering og analyser? Trives du i en veldrevet virksomhed med et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet? Så er denne stilling noget for dig.

Som business analytiker vil du få en helt central rolle i virksomheden, idet du vil arbejde med den overordnede koncern- og selskabsrapportering. Du vil indgå i et team bestående af otte medarbejdere samt chefen for business controlling, som du vil rapportere til. I stillingen vil du primært udvikle analyser og beregninger i forbindelse med budget, business plan- og forecast-processen, som skal rapporteres til ledelsen. Virksomheden prioriterer gode personaleforhold, hvilket blandt andet ses på deres fleksible mødetider, hjemmearbejdsdage samt sociale arrangementer. Du vil derfor også have mulighed for at have stor indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag og dine mødetider.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Overordnet koncern- og selskabsrapportering
  • Analyser og beregninger i forbindelse med budget, businessplan- og forecast-proces
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af modeller til beregning og opfølgning i selskabs- og produktsnit
  • Datadrevet forretningsunderstøttelse
  • Benchmarking på tværs af processer og i produktsnit
  • Opbygning og effektivisering af rapporteringsprocesser
  • Kvalitetssikring af intern rapportering

Om virksomheden

Der er tale om en stor international virksomhed, der er førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Du bliver en del af en virksomhed med mere end 29.000 ansatte, hvoraf mere end 400 medarbejdere sidder på kontoret i København. Du vil indgå i et analytisk kompetent team, der forstår at løfte i flok og prioriterer en uformel og proaktiv attitude. Virksomheden har nogle attraktive personaleforhold i form af god pension, attraktive sociale arrangementer, diverse rabatordninger og lækker frokostordning.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er en analytisk stærk person, som både er løsningsorienteret og initiativrig. Du trives i en dynamisk hverdag, hvor du nyder og formår at levere opgaver af høj kvalitet. Det er vigtigt for stillingen, at du arbejder struktureret med dine opgaver og derved sikrer, at du når dine deadlines, da dine arbejdsopgaver er af stor betydning for virksomheden. Du er heller ikke bleg for at hjælpe dine kollegaer, når der er behov for det. Det forventes, at du har nogle års relevant erfaring med analysearbejde i en økonomiafdeling.

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af Excel og har gerne kendskab til SAP.

Uddannelse & Erfaring

Du har gerne en akademisk uddannelse, såsom cand.merc., cand.oecon, cand.merc.aud. og HD eller lignende. Det er ligeledes vigtigt for stillingen, at du har relevant erfaring fra en økonomiafdeling.

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Camilla Tang & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3934
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk