Proselection

T:  7022 7079

Analytisk ogproaktiv finansiel controller søges til solid international virksomhed i København

Analytisk og proaktiv finansiel controller søges til solid international virksomhed i København

Beskrivelse

Vil du være en del af et velfungerende team, som hver dag yder sit bedste skabe løbende effektivisering af processer, systemer og udvikling af teamet? Brænder du for at kontrollere data til brug for afregning samt skabe procesoptimeringer? Så er du lige den, som vi søger.

Du vil som finansiel controller få en central rolle i virksomheden, idet du vil arbejde med at udarbejde og sikre korrekte afregninger mellem virksomheden og dets samarbejdspartnere. Du bliver en del af et team bestående af seks medarbejdere samt chefen for international accounting. Virksomheden prioriterer gode personaleforhold, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved mulighed for fleksible hjemmearbejdsdage og sociale arrangementer.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Kontrol af data til brug for afregning
  • Udarbejde og kontrollere afregninger mellem virksomheden og samarbejdspartnere
  • Opfølgning på processer og support til virksomhedens partnere
  • Deltage i månedsrapportering for Danmark og Sverige
  • Løbende kontakt til vores outsourcing, samarbejdspartnere og revisorer
  • Procesoptimeringsprojekter

Om virksomheden

Der er tale om en stor international virksomhed, der er førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Du bliver en del af en virksomhed med mere end 29.000 ansatte, hvoraf mere end 400 medarbejdere sidder på kontoret i København. Du vil indgå i et analytisk kompetent team, der forstår at løfte i flok og prioriterer en uformel og proaktiv attitude. Virksomheden har nogle attraktive personaleforhold i form af god pension, attraktive sociale arrangementer, diverse rabatordninger og lækker frokostordning.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er en analytisk stærk person, som både er løsningsorienteret og initiativrig. Du trives i en dynamisk hverdag, hvor du nyder at drive forandringer samt har en optimeringslyst. Det er vigtigt for stillingen, at du har en god dataforståelse og med den agerer proaktivt i din arbejdsdag. Ligeledes ser vi gerne, at du er en holdspiller, som ikke bleg for at hjælpe dine kollegaer, når der er behov for det. Det forventes, at du har en stærk forståelse for regnskab og dets processer.

IT-kompetencer

Du er en erfaren bruger af Excel og har gerne kendskab til SAP.

Uddannelse & Erfaring

Du har gerne en akademisk uddannelse, såsom cand.merc., cand.oecon, cand.merc.aud. HD eller lignende. Det er ligeledes vigtigt for stillingen, at du har relevant erfaring fra en økonomiafdeling.

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3968
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk