Proselection

T:  7022 7079

Analytisk ogstruktureret controller søges til solid vækstende international virksomhed i Værløse

Analytisk og struktureret controller søges til solid vækstende international virksomhed i Værløse

Beskrivelse

Brænder du for tungere finansopgaver og rapportering? Trives du i en dynamisk virksomhed, hvor du at blive en del af et hold, som løfter i flok? Så er denne stilling noget for dig.

Vi søger en erfaren controller, som bliver en del af et regnskabsteam på tre medarbejdere og en økonomichef, som du vil referere til. I stillingen vil du primært blive ansvarlig for rapportering og tungere finansopgaver. Du vil også blive en del af et team, hvor man hjælper hinanden og derved sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil i stillingen have mulighed for fleksibilitet og hjemmearbejdsdage.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Uges-, måneds- og kvartalsrapportering
  • Kvartal konsolidering
  • Momsregnskab
  • Valutakurser i ERPS-system
  • Intercompany-afstemninger
  • Bankafstemninger
  • Omkostningsopfølgninger
  • Skat
  • Deltagelse i budgetprocesser
  • Backup for kollegaer

Om virksomheden

Der er tale om en vækstende og international handelsvirksomhed, som har over 30 afdelinger i verden og mere end 10.000 ansatte, hvor omkring 100 arbejder i det danske selskab. Virksomheden er førende specialister inden for deres felt og arbejder med banebrydende udviklings-og produktionsteknologier. I virksomheden bliver du en del af et kompetent regnskabshold, som har en uformel omgangstone med en proaktiv attitude. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en lækker kantineordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er en person, som nyder en dynamisk arbejdsdag med en bred portefølje af arbejdsopgaver. Ligeledes har du en analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver og formår at levere dine opgaver i høj kvalitet. Det er også vigtigt for stillingen, at du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger på disse. Du er initiativrig og ikke bleg for at give en hjælpende hånd til dine kollegaer. Det forventes, at du har flere års erfaring fra lignende stillinger.

IT-kompetencer

Du har solid erfaring med Excel.

Uddannelse & Erfaring

Flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Lettere engelsk

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3908
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Værløse
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk