Proselection

T:  7022 7079

Business Controllermed ansvar for Danmark og Norge søges til stor international koncern i Glostrup

Business Controller med ansvar for Danmark og Norge søges til stor international koncern i Glostrup

Beskrivelse

Du bliver som Business Controller ansvarlig for en af virksomhedens vigtigste produktgrupper i Danmark og Norge. Ved hjælp af analyser og controlling vil du, i samarbejde med salgsafdelingerne i Danmark og Norge, optimere forretningen i forhold til kunder og produkter. Du vil derfor få en stor kontaktflade inden og uden for organisationen, hvor du vil kommunikere med mange forskellige interessenter. Herudover vil du deltage i projekter og samarbejde med andre business partnere i koncernen. I stillingen vil der forventeligt være 20-30 rejsedage om året. Du vil referere til virksomhedens nordiske Finance Director, som er placeret i Norge. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver
• Budgetter og budgetopfølgning
• Forecast
• Analyser
• Rapportering
• Kalkulationer på produkter og kunder
• Rabat- og bonusadministration
• Opfølgning med kunder omkring manglende betaling
• Sparringspartner for salgsafdeling
• Proces- og systemoptimering
• Deltagelse i projekter
• Ad-hoc

Om virksomheden
Der er her tale om en veletableret salgs- og servicevirksomhed, der er en del af en stor tysk koncern med mere end 20.000 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab er beliggende i Glostrup og beskæftiger ca. 200 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø med fokus på at kunne levere den bedste kvalitet til kunderne. Selskabet i Danmark er en del af en nordisk organisation med en samlet nordisk ledelse. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold og tilbyder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Personlige kompetencer
Som person trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du formår at skabe relationer og agere sparringspartner for virksomhedens interessenter. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover besidder du en god tal- og forretningsforståelse, der gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse
HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Derudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3654
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Glostrup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk