Proselection

T:  7022 7079

Business Controllermed stærke IT-kompetencer søges til fremadstormende virksomhed i Brøndby

Business Controller med stærke IT-kompetencer søges til fremadstormende virksomhed i Brøndby

Beskrivelse

Der er her tale om en forretningsorienteret controller position, hvor hovedfokus på, at understøtte forretningen med analyser og rapporter. Som business controller kommer du til at drive, vedligeholde og udvikle virksomhedens Power BI løsning. Du bliver en del af en regnskabsafdeling på i alt fem medarbejdere, hvor du vil være en vigtig spiller i forhold til at gøre virksomheden mere datadreven med udvikling af KPI’er. Du skal referere til virksomhedens Økonomichef. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

 • Analyser for operations
 • Indsamle input til rapporter
 • Vedligeholdelse samt udvikling af rapporter
 • Månedsafslutning
 • Deltagelse i årsafslutning
 • KPI’er
 • Forecast
 • Budgetter
 • Optimering af processer
 • Håndtering af store datamængder, f.eks. vedrørende forbrugsdata
 • Skabe nye analyser og rapporterer
 • Ad hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en internationalt ejet servicevirksomhed, der i Danmark beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Virksomheden er førende indenfor sit felt og oplever fortsat vækst. Omgangstonen er uformel og ligetil og der hersker en åben og dynamisk stemning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold, såsom frokostordning, sundhedsforsikring og pension.  

Personlige kompetencer

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og du har en detaljeorienteret tilgang til dit arbejde. Du høj arbejdskapacitet er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag. Du har en solid forretningsforståelse og stærke kommunikative evner. Din arbejdsform er selvstændig og proaktiv, hvorfor du ser muligheder og løsninger fremfor problemer. Sidst, men ikke mindst, er du humoristisk og har et godt humør.

IT-kompetencer

Gerne erfaring med Power BI og Cognos     

Uddannelse & Erfaring

Cand.merc., HD eller tilsvarende. Et par års erfaring fra en lignende stilling er dog vigtigere

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3184
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk