Proselection

T:  7022 7079

Business Controllersøges til velkonsolideret nordisk handelsvirksomhed ved Aarhus

Business Controller søges til velkonsolideret nordisk handelsvirksomhed ved Aarhus

Beskrivelse

Som controller bliver du en del af en økonomifunktion på 10 medarbejdere, herunder tre andre controllere. Du vil referere til virksomhedens økonomichef. Du vil få en bred vifte af opgaver med tæt forbindelse til forretningen både i forhold til kunder og internt i organisationen. Virksomheden er i vækst og forandring, hvorfor der vil være gode muligheder for at sætte sit eget præg på opgaver og løsningsmodeller. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

 • Opdatering af salgspriser
 • Overvågning af priser og valutakurser
 • Dialog med kunder omkring priser
 • Salgsstistikker
 • Prisberegninger
 • Analyser og kontrol af kost- og salgspriser
 • Analyser på hedges
 • Overvågning af kunders kreditvurdering og betalinger  
 • KPI rapportering
 • Controlling af omkostninger i Finland, Norge og Sverige
 • Forberedelse af materialer til månedlige rapporter
 • Tilbagesøgning af afgifter i Norge og Sverige
 • Deltagelse i årsregnskab
 • Optimering af internt kontrolmiljø
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden, hvis historie går mere end 85 år tilbage, er markedsledende inden for sit felt i Norden og er i dag ejet af en større børsnoteret amerikansk koncern. Gennem de senere år har koncernen både globalt og i Norden vækstet organisk og gennem opkøb af lignende virksomheder. Denne vækst forventes at forsætte de kommende år både i Norden og globalt. I Norden beskæftiger virksomheden ca. 80 medarbejdere, heraf hovedparten i Danmark på forskellige lokationer. Det nordiske hovedkontor er placeret i en forstad til Aarhus. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold herunder pensionsordning, forsikringer og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du har et strukturelt og analytisk blik for opgaverne, samtidig med at du er proaktiv og fleksibel i forhold til at løsninger og samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med stramme deadlines og være en del af et hold, som løfter i flok. Sidst, men ikke mindst, trives du i en dynamisk international organisation, der er i vækst og forandring.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Du har en HD eller cand.merc. og som minimum flere års erfaring fra en mellemstor eller stor international koncern

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Christina Nielsen

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3252
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifkationer
Sted / Viby J
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk