Proselection

T:  7022 7079

Cash ManagementController søges til spændende international vækstvirksomhed i København

Cash Management Controller søges til spændende international vækstvirksomhed i København

Beskrivelse

Du bliver som Cash Management Controller en del af en hastig voksende virksomhed, der har specialiseret sig inden for højkvalitetsfødevarer. I dag har virksomheden 23 butikker i Danmark, Tyskland, Frankrig og Portugal og forventer i de kommende år at åbne yderligere 10-15 butikker pr. år. Herudover sælger virksomheden også sine produkter til forskellige grossister. Du vil få til opgave at analysere og kontrollere virksomhedens pengestrømme, hvorfor du vil arbejde tæt sammen med de andre medarbejdere på hovedkontoret. Du vil samtidigt have meget kontakt til de øvrige lande i virksomheden. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvorfor der er rigtig gode muligheder for selv at skabe processer og systemer.

Den øvrige økonomiafdeling består af en CFO, som du vil referere til og en regnskabschef. Bogholderiet er outsourcet. Du vil få en spændende hverdag i en meget dynamisk virksomhed med rigtig gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Likviditetsoverblik og ugentlig rapportering 
  • Cashflow-rapportering og forecasting - løbende og månedligt
  • Debitoropfølgning på BTB-kunder
  • Kontrol af butikkers indbetalinger og ugentlig rapportering heraf
  • Kontrol af butikkers kassedifferencer og ugentlig rapportering heraf
  • Administrere intercompany-lån, afstemning, renteberegning, låneaftaler, etc. 
  • Administrere bankgarantier for huslejekontrakter
  • Supportere CFO ifm. finansieringscases med eksterne finansieringskilder
  • Ad hoc-opgaver af finansieringsmæssig karakter

Om virksomheden

Der er tale om en spændende international virksomhed, der producerer og sælger højkvalitetsfødevarer både gennem egne distributionskanaler (butikker + webshop) og BTB. Virksomheden er præget af en stor entreprenørånd og forventer at vokse meget de kommende år både i forhold til antal af butikker, medarbejdere og omsætning. Ejerne er markante danske erhvervsledere, der tidligere har etableret større butikskæder meget succesfuldt.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Herudover er du fleksibel og ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver. Desuden besidder du et stort drive og vilje til at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

IT-kompetencer

Du har flair for IT.

Erfaring & uddannelse

Du er uddannet cand.merc.fir. eller lignende og har måske et par års erfaring. Du kan også være nyuddannet eller i gang med at skrive speciale.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3646
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk