Proselection

T:  7022 7079

Compliance Controllersøges til videnstung konsulentvirksomhed i Hellerup

Compliance Controller søges til videnstung konsulentvirksomhed i Hellerup

 

Beskrivelse

Du bliver i et tæt samarbejde med virksomhedens økonomifunktion, operationelt ansvarlig for virksomhedens compliance, herunder hvidvask, besvigelser, svindel mv. Afdelingen består af dig og to kolleger. Du er med reference til funktionschefen og den ansvarlige partner, eksperten og dermed tovholderen i afdelingen. Forventningen er at du forstår at optimere processerne omkring arbejdsopgaven, som du også operationelt på et højere niveau kan håndtere opgaverne, der ligger i ansvarsområdet. Dine opgaver vil være som følger

Arbejdsopgaver

  • Identifikation af selskabsstrukturer
  • Analyse i forhold til jurisdiktion
  • Fastlæggelse af fornøden KYC dokumentation 
  • Risikoanalyse
  • Procesoptimering/implementering
  • Etablering GRC-model
  • Bistand DAC-6 compliance
  • Sikre forankring i organisationen
  • Kontrolrutiner
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret rådgivningsvirksomhed, der er kvalitetsfokuseret og velrenommeret både i og udenfor branchen. Virksomheden leverer kvalitetsrådgivning til både den private og offentlige sektor, og beskæftiger 125 medarbejdere. Virksomheden er blandt andet kendetegnet ved en stærk holdånd og en flad struktur. Der tilbydes rigtig gode ansættelsesforhold i form af god kantineordning, pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har styr på begreberne og  er vant til at tage ansvaret for dit kompetenceområde. Du leverer præcise og kvalitetsfokuserede input i dagligdagen, som du også formår at implementere og forestå udførelsen af de tiltag, som du introducerer. Du holder et højt fagligt niveau fagligt såvel som teoretisk, og du fungerer godt i en videnstung atmosfære, der stadig, inden for dit område, er i en læringsfase.

IT-kompetencer

Generelt godt kendskab til IT

Uddannelse

HD-R, Cand.merc.aud eller tilsvarende

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3575
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hellerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk