Proselection

T:  7022 7079

Controller medCFO-potentiale søges til international virksomhed i Humlebæk

Controller med CFO-potentiale søges til international virksomhed i Humlebæk

Beskrivelse
Vil du være med til at modernisere virksomhedens økonomifunktion, og har du potentiale til at blive deres kommende CFO? Så er stillingen noget for dig!

Til en danskejet virksomhed med hovedkontor i Humlebæk samt fabrikker i Litauen og Kina søges en dygtig controller, der kan udvikle sig til at overtage den nuværende CFO’s position i løbet af en meget kort årrække. Virksomhedens økonomifunktion trænger til en kraftig modernisering, hvorfor du i samarbejde med CFO’en vil være en vigtig del af den proces samtidig med, at du også vil tage hånd om daglige opgaver i økonomifunktionen. Du vil også have en del samarbejde med og controlling af virksomhedens økonomifunktion i Litauen. Du får derfor en alsidig arbejdsdag med gode muligheder for at sætte dit præg på virksomhedens økonomistyring og generelle udvikling.
Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver
• Månedsregnskab
• Koncernregnskab
• Budget og budgetopfølgning
• Likviditetsbudgetter
• Controlling/sparring med økonomifunktion i Litauen
• Klargørelse af revisionsmateriale
• Udvikling og optimering af arbejdsprocesser
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Der er tale om en velkonsolideret danskejet virksomhed, som sælger sine produkter både nationalt og internationalt. Virksomheden ejer en fabrik i Litauen med ca. 70 medarbejdere og har også ejerskab i en fabrik i Kina med 500 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Humlebæk, hvorfra 12 medarbejdere håndterer virksomhedens ledelse og salgsaktiviteter. Virksomheden blev etableret i 1977 og har i dag en god position på markedet og forventer at udbygge sine markedsandele de kommende år. På hovedkontoret er der et uformelt og ligetil miljø med meget kort beslutningsgange.

Personlige kompetencer
Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er proaktiv og formår at omsætte ideer til handling. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads. Du formår at tale med alle og formår at samarbejde på tværs af organisationen.

IT-kompetencer
Du har gode IT-kompetencer

Erfaring & uddannelse
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen. Herudover har du en HD-R eller cand.merc.aud.

Sprog
Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3831
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Humlebæk
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk