Proselection

T:  7022 7079

Controller medstort drive søges til spændende virksomhed i Valby

Controller med stort drive søges til spændende virksomhed i Valby

Beskrivelse

Vil du være med til at sikre økonomistyringen i forbindelse med udvikling og byggeri af op mod 1.000 nye boliger hvert år? Vil du samtidig gerne være en del af en virksomhed i stor vækst, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling? Så er jobbet hos FB Gruppen noget for dig!

Som controller bliver du ansvarlig for at sikre overblik over den regnskabsmæssige stilling for en række udviklingsprojekter, herunder opfølgning og rapportering. Herudover vil du deltage i den løbende økonomistyring for virksomheden samt deltage i styring og håndtering af mere end 100 selskaber. Du vil derfor fokusere på tungere regnskabs- og økonomistyringsopgaver, hvor du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens økonomidirektør, som du også vil referere til. Den øvrige økonomiafdeling består af en regnskabschef, en controller samt to regnskabsassistenter. Du vil få en spændende hverdag samt gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

Ansvar for egne projekter
Opfølgning og afrapportering af projektbudgetter og projektaktiviteter
Udarbejdelse af og opfølgning på likviditetsbudgetter
Analyser
Controlling
Regnskabsudarbejdelse og rapportering
Estimater og prognoser
Deltagelse i proces- og systemopdateringer
Backup til økonomifunktionen i øvrigt ved ferie, sygdom og spidsbelastninger

Om virksomheden

FB Gruppen A/S udvikler boliger, som alle kan være stolte af. Lige fra udviklerne og arkitekterne over entreprenørerne og håndværkerne til beboerne og naboerne. I alle projekter lægges derfor stor vægt på høj boligstandard og på at skabe plads for høj livskvalitet for de mennesker, der skal bo i boligerne. Hvert år opfører FB Gruppen op imod 1.000 boliger i form af både familie-, senior- og ungdomsboliger. Ud fra vision om at udvikle boliger i høj kvalitet opføres alle ejendomstyper fra ejer, andel eller leje. Blandet andet har FB Gruppen stået bag udvikling og opførelse af 3.000 boliger på Grønttorvet i Valby.
Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og er særdeles velkonsolideret samt består i dag af mere end 100 selskaber. På virksomhedens hovedkontor i Valby arbejder ca. 15 medarbejdere i uformelt og ligetil miljø med korte beslutningsprocesser og gode muligheder for indflydelse. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form af pensionsordning, sundhedsforsikring, fleksible mødetider, frugt- og kantineordning.

Personlige kompetencer
Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Herudover er du fleksibel og ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver og har interesse for at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

IT-kompetencer
Du har flair for IT.

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling eller revisionsbranchen. Herudover er du uddannet HD eller Cand.merc.

Sprog
Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3956
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk