Proselection

T:  7022 7079

Controller søgestil international forhandler af luksus brands beliggende i København

Controller søges til international forhandler af luksus brands beliggende i København

Beskrivelse

Virksomheden er grundlagt i 1951 i Danmark og har med tiden indtaget hele verden, som sit marked. I stillingen bliver du den primære ansvarlige for den finansielle controlling med et særligt fokus på kreditorerne og regnskabet. Du kan se frem til at blive udfordret med en bred vifte af opgaver, som du skal løse sammen med dine kollegaer i et ungt team, der udover dig også består af en anden controller og en økonomichef. Du vil få en vigtig rolle i måneds- og årsregnskabet samt ved udarbejdelsen af det årlige budget. Desuden bliver du ansvarlig for opfølgning af månedsregnskaberne med alle afdelingerne. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering; herunder financial controlling af regnskabet mod budgettet

  • Deltagelse i måneds- og årsafslutning

  • Budgetlægning og -opfølgning

  • Månedsopfølgning af alle afdelingernes budget med alle afdelinger

  • Forberedelse af betalinger og koordinering af godkendelsesprocessen

  • Klargørelse af revisionsmateriale

  • Udvikling og optimering af arbejdsprocesser

  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret danskejet virksomhed, som opererer internationalt og har hovedkontor i København. Virksomheden er repræsenteret i mere end 75 lande verden over, hvor de sælger en bred vifte af luksusprodukter til kunder over hele verden. Der hersker en evig vilje til forbedring og udvikling, og vejen fra idé til handling er kort. Organisationen er uformel og miljøet naturligvis internationalt præget. Dit team består af tre engagerede kollegaer, hvor teamwork og innovation er i højsædet. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er proaktiv og formår at omsætte ideer til handling. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads. Du formår at tale med alle og formår at samarbejde på tværs af organisationen.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer

Erfaring & uddannelse

Du har enten afsluttet eller er i gang med HD, Cand.Merc, eller tilsvarende og du har gerne et par års erfaring.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale                     

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3823
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk