Proselection

T:  7022 7079

Controller søgestil TV 2 Økonomi i Odense

Controller søges til TV 2 Økonomi i Odense

ProSelection søger for TV 2 Danmark A/S

Beskrivelse

Du vil blive en del af controllerteamet, som består af 6 medarbejdere, hvis fokus er at levere korrekte månedsregnskaber og budgetter, og hjælpe forretningen med økonomiske spørgsmål. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø i samarbejde med afdelingens i alt 27 medarbejdere. I afdelingen er der en positiv atmosfære og stor grad af faglig sparring, hvorfor du altid kan hente hjælp, når opgaverne er lidt mere udfordrende. Du får ansvaret for controlleropgaver i udvalgte afdelinger primært i Nyhederne. Du vil også skulle hjælpe til med tilsvarende opgaver i andre afdelinger. Dine opgaver vil omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af afdelingsmånedsregnskaber, herunder sikring af afstemninger og periodiseringer
  • Regnskabsgennemgang med afdelingernes chefer
  • Budgettering
  • Projektopfølgning og analyser
  • Interne kontroller
  • Ad hoc opgaver

Om virksomheden

TV 2 Danmark A/S beskæftiger ca. 1.300 medarbejdere og driver TV 2 samt en række søsterkanaler som for eksempel TV 2 News og TV 2 Zulu, samt en række online tjenester.  I virksomheden er der en uformel stemning, som blandes med en dynamisk tilgang til opgaverne og en professionel tilgang til kunderne. Der lægges vægt på gode personaleforhold, hvilket bl.a. afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne. Der tilbydes en god pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforeninger og kantine.  

Personlige kompetencer

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst og tager gerne initiativ til forandringer. Du er kvalitetsbevidst og har en struktureret og grundig tilgang til dine arbejdsopgaver. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt, og du forstår at jonglere med mange bolde i luften på en gang. Du er en engageret medarbejder, der er fleksibel og sætter en ære i at overholde dine deadlines.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og har gode Excel kundskaber. Har du arbejdet med AX2012, er det en fordel.                 

Erfaring og Uddannelse

Du har en HD-R eller Cand.merc. og minimum et par års erfaring fra en lignende stilling.   

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen & Søren Christiansen hos ProSelection kan kontaktes på Tlf. 70 22 70 79

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense

[ Tilbage ]

Job ID / 3676
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk