Proselection

T:  7022 7079

Dygtig finansielcontroller søges til spændende organisation i Glostrup

Dygtig finansiel controller søges til spændende organisation i Glostrup

Beskrivelse

Som controller bliver du del af en velfungerende økonomiafdeling med i alt 14 medarbejdere. Du vil have et tæt samarbejde med virksomhedens økonomichef, hvor du vil fungere som sparringspartner og højre hånd indenfor primært økonomistyringen og virksomhedens forskelligartede projekter. Projekterne involverer blandt andet implementering af nyt ERP-system i de kommende år samt optimering af eksisterende systemer. Arbejdet foregår i et uformelt og dynamisk miljø. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Rapportering
  • Budgetter
  • Måneds- og årsafslutning
  • Moms
  • Skat
  • Controlling på projekter
  • Optimering af processer og systemer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en solid faglig organisation, der beskæftiger 80 medarbejdere. Organisationen har et stærkt værdigrundlag, hvor den bedste service overfor deres kunder er af højeste prioritering. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold såsom frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, kommunikerende og samarbejdsorienteret.  Du har en omhyggelig og kvalitetsbevidst tilgang til dine arbejdsopgaver og trives med såvel store som små opgaver. Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor service og kvalitet står i højsædet. Sidst, men ikke mindst, har du flair for IT.

IT-kompetencer

Du har en stærk interesse i og flair for IT

Erfaring & uddannelse

Gerne HD, Cand.merc.aud. eller tilsvarende

Sprog

Dansk og lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3583
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Glostrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk