Proselection

T:  7022 7079

Dygtig finansielcontroller søges til spændende organisation i København

Dygtig finansiel controller søges til spændende organisation i København

Beskrivelse

Som controller bliver du del af en velfungerende økonomiafdeling med i alt 14 medarbejdere. Du vil have et tæt samarbejde med virksomhedens økonomichef, hvor du vil fungere som sparringspartner og højre hånd indenfor primært økonomistyringen og virksomhedens forskelligartede projekter. Projekterne involverer blandt andet implementering af nyt ERP-system samt optimering af eksisterende systemer. Det er derfor en stor fordel, hvis du har flair for IT. Arbejdet foregår i et uformelt og dynamisk miljø. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Rapportering
  • Budgetter
  • Måneds- og årsafslutning
  • Moms
  • Skat
  • Controlling på projekter
  • Optimering af processer og systemer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en solid faglig organisation, der beskæftiger 80 medarbejdere. Organisationen har et stærkt værdigrundlag, hvor den bedste service overfor deres kunder er af højeste prioritering. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold såsom frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, kommunikerende og samarbejdsorienteret.  Du har en omhyggelig og kvalitetsbevidst tilgang til dine arbejdsopgaver og trives med såvel store som små opgaver. Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor service og kvalitet står i højsædet. Sidst, men ikke mindst, har du flair for IT.

IT-kompetencer

Du har en stærk interesse i og flair for IT

Erfaring & uddannelse

Gerne HD, Cand.merc.aud. eller tilsvarende

Sprog

Dansk og lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3722
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Glostrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk