Proselection

T:  7022 7079

Dygtig ogsamarbejdsorienteret økonomimedarbejder med fokus på kvalitetssikring søges til vækstende selskab i Gentofte

Dygtig og samarbejdsorienteret økonomimedarbejder med fokus på kvalitetssikring søges til vækstende selskab i Gentofte

Beskrivelse

Er du god til at holde overblik og struktur i en travl hverdag med mange varierende arbejdsopgaver? Værdsætter du at samarbejde og skabe gode relationer og netværk? Trives du i et uformelt miljø med god stemning? Så er du lige den, som vi søger.

Som økonomimedarbejder vil du blive en aktiv del af regnskabsfunktionen i Gentofte Gladsaxe Fjernvarme I/S (GGF), der består af tre kollegaer udover dig selv. Her vil du hovedsageligt skulle forestå budgetopfølgning, udarbejde prognoser og takstberegning. Derudover vil du skulle kvalitetssikre data og optimere arbejdsgange, ligesom en væsentlig del af dit arbejde vil være at agere sparringspartner for resten af teamet og resten af organisationen. Hos selskabet er der højt til loftet og en uformel tone. Desuden vil du have rig mulighed for at præge dine arbejdsopgaver selv, ligesom selskabet tilbyder stor fleksibilitet både i forhold til mødetider og mulighed for hjemmearbejde. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Kvalitetssikring af data
  • Løbende budgetopfølgning
  • Udarbejdelse af prognoser og fjernvarmetakster
  • Økonomiopfølgning på anlægsbevillinger
  • Udarbejdelse af materiale til aflæggelse af anlægsregnskaber
  • Backup til løbende bogføring og afstemninger
  • Deltage i optimering af forretningsgange og processer
  • Være sparringspartner for dine kolleger og bistå en effektiv og struktureret økonomistyring

Om virksomheden

GGF er et fælleskommunalt serviceselskab med ca. 65 medarbejdere. Selskabet blev etableret i 2018 og står for drift, administration og udbygning af fjernvarmenettene i Gentofte og Gladsaxe Kommuner. GGF arbejder hver dag med at levere en grøn og prisrigtig fjernvarme til kunderne i de to kommuner. Selskabet betjener i dag omkring 9.000 kunder, og forventes at fordoble antallet i løbet af de kommende år. I selskabet eksisterer en uformel og behagelig atmosfære, hvor der lægges stor vækst på sammenhold, engagement og loyalitet. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. sociale arrangementer, fri frugt og kaffe, adgang til motionsrum, gode muligheder for efteruddannelse, sundhedsordning, mulighed for pendlerkort med DSB Erhverv samt en attraktiv lønpakke.

Personlige kompetencer

Du er en imødekommende, kvalitetsbevidst og engageret person, som ikke er bange for tage fat. Du formår at holde et godt overblik og tage ansvar for dine opgaver samt give en hjælpende hånd til dine kollegaer ved behov. Desuden er du vant til at kommunikere med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

IT-kompetencer

Du er superbruger i Excel og har kendskab til Microsoft Business Central.

Uddannelse & Erfaring

Du har en økonomisk baggrund som eksempelvis regnskabsmedarbejder eller controller. Alternativt kan du have erfaring fra revision. Erfaring med kommunale budgetter og regnskaber er en fordel. Derudover forventes, at du har en relevant uddannelsesbaggrund som enten HD eller cand.merc. samt flere års erfaring fra lignede stillinger.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3976
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Gentofte
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk