Proselection

T:  7022 7079

Dynamisk businesscontroller søges til international virksomhed i vækst beliggende på Frederiksberg

Dynamisk business controller søges til international virksomhed i vækst beliggende på Frederiksberg

Beskrivelse

Som business controller vil du indgå i et stærk team på i alt tre medarbejdere og en afdelingsleder. Din hverdag vil være præget af spændende og udfordrende opgaver, hvor du vil være med til at skabe bedre forretningsmæssige beslutninger på baggrund af dine analyser, beregninger og optimeringer. I din opgaveløsning vil du have kontakt med mange interne interessenter og du skal derfor være i stand til at kommunikere og skabe relationer på tværs af organisationen. Stillingen kræver, at du er i stand til at agere som business partner overfor interne nøglefigurer og samtidigt kunne begå dig på operationelt niveau. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling i stillingen samt at have en sjov hverdag med dedikerede kolleger. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Rapportering
  • Analyser
  • Cost management
  • Business partnering og management support
  • Controlling på group-niveau
  • Udvikling og optimering af finansielle processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en handelsvirksomhed som udvikler, designer og sælger innovative IT-produkter og er stiftet i Danmark i 2001. Virksomheden har i dag kontorer flere steder i Europa, USA og Asien og oplever en stabil vækst, som vil fortsætte i den kommende årrække. Virksomheden beskæftiger ca. 300 medarbejdere globalt og har ca. 40 medarbejder på hovedkontoret i Danmark. På det danske hovedkontor hersker der en uformel, professionel og humoristisk tone i hverdagen. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold herunder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk, beslutsom og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket.  Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, særligt Excel.

Erfaring & Uddannelse

HD-R, Cand.merc eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3625
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Frederiksberg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk