Proselection

T:  7022 7079

Dynamisk finansielcontroller søges til velkonsolideret, internationalt orienteret virksomhed i Humlebæk

Dynamisk finansiel controller søges til velkonsolideret, internationalt orienteret virksomhed i Humlebæk

Beskrivelse

I en kvalitetsorienteret, velfungerende og internationalt orienteret virksomhed, bliver du én af tre i Group Finance. Du indgår i et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger. Der er gode muligheder for at sparre på dine arbejdsopgaver, der ligger fungerende skabeloner for dine ansvarsområder, og der er, i overdragelsesfasen, ressourcer til rådighed i den tiltrædende periode. Dine arbejdsopgaver vil være som følger.

Arbejdsopgaver

  • Controlling på selskaber
  • Månedsrapportering på selskaber
  • Årsrapporter, deltagelse
  • Analyser
  • Procesoptimering
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om et velkonsolideret og kvalitetsfokuseret selskab med mere end 20 ansatte på matriklen. På koncernplan er der mere end 300 ansatte. Selskabet indtager en nøglerolle i koncernens infrastruktur med håndtering af IT, bogføring for en stor del koncernens selskaber, BackOffice for udvalgte regionale områder, og så lægger man adresse til koncernens Group Finance. Koncernen designer, udvikler og producer egne varer under eget navn og repræsenter således hele værdikæden inden for deres specielle segment.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret, og du fungerer rigtigt godt i den formidlende rolle. Du har en naturlig interesse for forretningen, og du har stor forståelse for vigtigheden af selverkendelse, samarbejde og deadlines. Du fungerer godt i velfungerende fællesskab, hvor alle kender hinanden og er interesserede i, at man kommer i mål hver dag. Du har en velafbalanceret tilgang til det ansvar, du er blevet tildelt, og du har stor forståelse for, at ingen kommer i mål alene.

IT-kompetencer

Generelt stærk interesse for IT, Excel er et krav

Uddannelse

HD, Cand.merc./MAC/Økonomistyring eller lignende

Sprog

Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3212
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Humlebæk
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk