Proselection

T:  7022 7079

Dynamisk finansielcontroller søges til velkonsolideret, internationalt orienteret virksomhed i Humlebæk

Dynamisk finansiel controller søges til velkonsolideret, internationalt orienteret virksomhed i Humlebæk

Beskrivelse

I en kvalitetsorienteret, velfungerende og internationalt orienteret virksomhed, bliver du én af tre i Group Finance. Du indgår i et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger. Der er gode muligheder for at sparre på dine arbejdsopgaver, der ligger fungerende skabeloner for dine ansvarsområder, og der er, i overdragelsesfasen, ressourcer til rådighed i den tiltrædende periode. Dine arbejdsopgaver vil være som følger.

Arbejdsopgaver

  • Controlling på selskaber
  • Månedsrapportering på selskaber
  • Årsrapporter, deltagelse
  • Analyser
  • Procesoptimering
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om et velkonsolideret og kvalitetsfokuseret selskab med mere end 20 ansatte på matriklen. På koncernplan er der mere end 300 ansatte. Selskabet indtager en nøglerolle i koncernens infrastruktur med håndtering af IT, bogføring for en stor del koncernens selskaber, BackOffice for udvalgte regionale områder, og så lægger man adresse til koncernens Group Finance. Koncernen designer, udvikler og producer egne varer under eget navn og repræsenter således hele værdikæden inden for deres specielle segment.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret, og du fungerer rigtigt godt i den formidlende rolle. Du har en naturlig interesse for forretningen, og du har stor forståelse for vigtigheden af selverkendelse, samarbejde og deadlines. Du fungerer godt i velfungerende fællesskab, hvor alle kender hinanden og er interesserede i, at man kommer i mål hver dag. Du har en velafbalanceret tilgang til det ansvar, du er blevet tildelt, og du har stor forståelse for, at ingen kommer i mål alene.

IT-kompetencer

Generelt stærk interesse for IT, Excel er et krav

Uddannelse

HD, Cand.merc./MAC/Økonomistyring eller lignende

Sprog

Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Tilbage ]

Job ID / 3212
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Humlebæk
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk