Proselection

T:  7022 7079

Er dublandt Danmarks bedste specialister indenfor finansiel rapportering og controlling?

Er du blandt Danmarks bedste specialister indenfor finansiel rapportering og controlling?

Heimstaden

Beskrivelse

Som Manager, financial reporting and controlling, bliver dit hovedansvar koncernrapportering på konsolideret niveau for to danske delkoncerner med i alt 170 selskaber. Det bliver yderligere din opgave at sikre korrekt budgettering, forecasting og controlling på aktivniveau, og du vil være virksomhedens absolutte kernekompetence i forhold til koncernrapporteringen og de arbejdsopgaver, der er indeholdt i stillingen. Du refererer til virksomhedens økonomichef, og du har en tæt kontakt til de seks øvrige fagligt kompetente kolleger i afdelingen.

Arbejdsopgaver

  • Koncernregnskab
  • Budget
  • Forecast
  • Controlling
  • Konsolidering
  • Elimineringer
  • Skat + moms
  • Dokumentation og optimering af procedurer
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Heimstaden er et af de største ejendomsselskaber i Norden. Vi erhverver, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. I Danmark forvalter vi en samlet ejendomsportefølje på ca. 20 mia. kr. med nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet.  På vores danske hovedkontor er vi ca. 80 medarbejdere og er lokaliseret i hjertet af København. Hos Heimstaden er der højt til loftet samt en åben og rummelig kultur. Man tilbyder en travl og afvekslende hverdag med stor fleksibilitet og selvstændighed, i en virksomhed med iværksætterånd, hvor der er fokus på work-life balance og et godt socialt arbejdsmiljø.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret og holder et rigtigt godt humør. Du er en ambitiøs, serviceorienteret, stærk tekniker, der har en helt naturlig omgang med tallene. Du drives af ekspertrollen, og trives med at levere en fuldendt indsats hver dag. Du fungerer godt i et velfungerende fællesskab, hvor alle kender hinanden og er interesserede i, at man kommer i mål hver dag. Du har en fokuseret tilgang til det ansvar, du er blevet tildelt, og har samtidig øje for, at man løfter bedst i samlet flok.

IT-kompetencer

Generelt stærk på IT, det er en fordel, hvis du har kendskab til Cognos

Uddannelse

Cand.merc.aud eller tilsvarende

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Laursen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3256
Kontrakt type /
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K.
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk