Proselection

T:  7022 7079

Erfaren BusinessController søges til solid veterinærvirksomhed med hovedkontor i Herlev

Erfaren Business Controller søges til solid veterinærvirksomhed med hovedkontor i Herlev

Beskrivelse

I et nyetableret shared service center vil du i samarbejde med virksomhedens økonomichef og fem bogholdere servicere virksomhedens 15 dyreklinikker rundt omkring i landet. Din vigtigste opgave vil være at understøtte forretningen med fremadskuende økonomistyring og være sparringspartner for økonomichefen, direktøren og klinikcheferne. Du vil have ansvaret for din egen portefølje af opgaver, men også være en del af et hold, der løfter i flok. Da stillingen er nyoprettet vil der være rig mulighed for at påvirke stillingens arbejdsgange, indhold og processer.

Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Månedsafslutning og årsafslutning
  • Analyser
  • Budgetter
  • Cashflow
  • Compliance
  • KPI'er
  • Statistikker
  • Rapporter
  • Deltage i projekter herunder IT-projekter
  • Optimering af processer
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret familie af dyreklinikker, som beskæftiger ca. 300 medarbejdere fordelt på 15 dyreklinikker. Virksomheden er en del af en større international koncern, der er repræsenteret i 10 lande. Koncernen er i vækst, og i Danmark forventes nye forretningsenheder i de kommende år. På hovedkontoret i Herlev er der et uformelt og dynamisk miljø med fokus på et højt serviceniveau i forhold til klinikkerne.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, positiv og har gode samarbejdsevner. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du har et godt overblik og kan håndtere kompleksitet. Derudover besidder du god forretningsforståelse og sans for at levere gode resultater. Du er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov. Desuden er du servicemindet og proaktiv.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, særligt Excel

Uddannelse og erfaring

HD eller cand.merc. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3171
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herlev
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk