Proselection

T:  7022 7079

Erfaren controllersøges til solid virksomhed i Århus

Erfaren controller søges til solid virksomhed i Århus

Beskrivelse

Kan du lide at arbejde i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Er du en erfaren controller, der kan tage ansvar for egne opgaver? Så er det dig, som vi søger.

Som controller vil du få indflydelse fra første arbejdsdag, da du vil være med til udvikle, og sparre på de økonomiske- og forretningsmæssige opfølgninger med SSH’s forretningsenheder. Virksomheden løfter i samlet flok for at opnå gode og solide resultater. Dine nærmeste interessenter ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke deres forretning. Du vil blive en del af en virksomhed med en uformel kultur, hvor der er højt til loftet og det gode kollegaskab prioriteres.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver  

  • Finansiel- og forretningsmæssig controlling af forretningsenheder
  • Controlling af skat, moms og afgifter
  • Finansielle analyser
  • Årsregnskab, månedsregnskab, budgetter og estimater.
  • Deltage i og ansvar for diverse projekter, "Hands on"
  • Ad hoc-opgaver.

Om virksomheden

Der er tale om en solid nordisk koncern, der er placeret blandt Top100 virksomheder i Danmark. Omdrejningspunktet for virksomheden har altid siden dets oprindelse i 1960 været: Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt. Virksomheden beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Du vil have din hverdag på virksomhedens Shared Service Center i Risskov, hvor der sidder 25 medarbejdere, som samlet har ansvaret for virksomhedens 60 forretninger i Danmark. Virksomheden prioriterer gode personaleforhold, hvilket bl.a. ses på deres medarbejderes høje anciennitet og deres sundhedsforsikring, pensionsordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

For at besidde stillingen forestiller vi os, at du er analytisk stærk, ansvarsfuld og har masser af gåpåmod. Du trives med en alsidig hverdag, hvor prioriteter skifter og du bliver udfordret på økonomiske- og forretningsmæssige opgaver. Du har et godt overblik, du er struktureret og har blik for detaljen. Du befinder dig godt i et sundt og solidt miljø, hvor der er fokus på at levere kvalitet til tiden.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Excel er et krav.

Uddannelse

Gerne HD-R-uddannelse eller lignende.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3847
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Århus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk