Proselection

T:  7022 7079

Erfaren FinanceBusiness Partner søges til stor international koncern i København

Erfaren Finance Business Partner søges til stor international koncern i København

Beskrivelse

Du bliver som Finance Business Partner en del af en stor international koncern, hvor du vil være Finance Business Partner for det danske selskab. Din primære rolle vil være at understøtte det danske selskab med beslutningsmateriale og sparring i forhold til forretningen. Du vil derfor få en stor kontaktflade inden og uden for organisationen, hvor du vil kommunikere med mange forskellige interessenter. Herudover vil du deltage i projekter og samarbejde med CEO og regionale Finance Directors. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Kvartalsrapportering
  • Budgetter & budgetopfølgning
  • Forecasts
  • KPI’er
  • Analyser
  • Business cases
  • Proces- & systemoptimering
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret virksomhed, der er en af verdens førende leverandører af konsulentydelser. Virksomheden er en del af en stor britisk koncern med mere end 30.000 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab er beliggende i København og beskæftiger ca. 80 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold, fleksible arbejdstider og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Som person trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med, at du formår at skabe relationer og agere som sparringspartner for virksomhedens interessenter. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Endvidere besidder du en god tal- og forretningsforståelse, der gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer

Erfaring & uddannelse

Cand.merc., HD eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3737
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk