Proselection

T:  7022 7079

Finance Partnersøges til AVISTA Green i Kalundborg

Finance Partner søges til AVISTA Green i Kalundborg

Beskrivelse

Som Finance Partner bliver du en del af en økonomifunktion på 3 regnskabsmedarbejdere samt virksomhedens CFO. Her er tale om en nyoprettet stilling, som skal styrke økonomifunktionen i forbindelse med udvidelse af virksomhedens produktionskapacitet og et ønske om at transformere økonomiafdelingen til en proaktiv medspiller i udviklingen af virksomheden. Du vil få en central rolle i økonomiafdelingen med en bred vifte af opgaver både i forhold til drift, analyser og udvikling, herunder vil du fungere som sparringspartner til CFO’en og have mange kontakter rundt i organisationen.

Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

    • Månedsrapportering (i samarbejde med afdeling og CFO)
    • Kvartalsrapportering (i samarbejde med afdeling og CFO)
    • Årsafslutning (i samarbejde med afdeling og CFO)
    • Opbygning af kostprismodeller i samarbejde med CFO
    • Analyser af produktion
    • Business cases
    • Sparringspartner med organisationen i forhold til produktionen både i Kalundborg og Horsens
    • Optimering af processer og systemer
    • Back up for CFO ved ferie etc.
    • Ad-hoc
Om virksomheden
     AVISTA OIL Danmark's raffinaderis historie startede på Kalundborg Havn i 1992. I dag består virksomheden af to selskaber, det oprindelige AVISTA OIL Danmark A/S der varetager olieindsamlingsaktiviteterne og produktion i Horsens og er en del af en tysk koncern med ca. 700 medarbejdere og AVISTA Green der består af den kommende genraffinerings produktion og er et Joint Venture mellem den tyske koncern og det engelske Greenbottle Ltd ejer af Slicker Recycling Ltd. der er førende på sit felt i UK. AVISTA OIL Danmark A/S er Danmarks førende indsamler af spildolie. Virksomheden indsamler i hele Danmark fra autoværksteder, industrivirksomheder, genbrugspladser og landbrug samt slopolie fra havne og skibe mv. herudover har virksomheden produktions- faciliteter i Horsens hvor olie, som er forurenet med vand (emulsioner) behandles.
     I Kalundborg er virksomheden i gang med at genopbygge et nyt ”state of the art” genraffinerings anlæg efter en brand i 2017 (færdig primo 2020) hvor produktionskapaciteten fordobles, og der skal ansættes ca. 20 nye medarbejdere i 2019, hvorved virksomheden får over 60 medarbejdere. Selskabet kommer da igen til at råde over Skandinaviens eneste genraffineringsanlæg. Virksomhedens genraffinering raffinerer spildolien til baseolie af højeste kvalitet, som skaber de bedste resultater i en ny smøreolieproduktion.
     Omgangstonen i virksomheden er uformel og ligetil og der hersker en åben og dynamisk stemning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold, såsom sundhedsforsikring og pension.

Personlige kompetencer

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og du har en detaljeorienteret tilgang til dit arbejde. Du har høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag. Du har en solid forretningsforståelse og stærke kommunikative evner. Din arbejdsform er selvstændig og proaktiv, hvorfor du ser muligheder og løsninger fremfor problemer. Sidst, men ikke mindst, er du humoristisk og har et godt humør.

IT-kompetencer

Gerne erfaring med Navision

Uddannelse & Erfaring

Cand.merc., HD eller tilsvarende. Herudover har du et par års erfaring fra en lignende stilling eller kommer direkte fra revisionsbranchen.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorenzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3229
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Kalundborg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk