Proselection

T:  7022 7079

Financial Controllersøges til spændende international servicevirksomhed i Københavns Lufthavn

Financial Controller søges til spændende international servicevirksomhed i Københavns Lufthavn

Beskrivelse

Som Financial controller får du masser af udfordringer og gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Du bliver en del af en afdeling, som ud over dig består af to andre controllere og en økonomichef. Virksomhedens bogholderi er placeret i Polen, hvor der vil være en del kontakt til. Fagligt får du blandt andet ansvar for de økonomiske værktøjer og analyser, som kan medvirke til at sikre en optimal drift i virksomheden. Din arbejdsdag bliver derfor præget af mange forskellige typer af opgaver herunder kontakter ud i organisationen både i Danmark og internationalt.

Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Månedsafslutning
  • Årsregnskab
  • Medspiller på rapportering bl.a. til hovedkontoret i UK
  • Udarbejdelse af afstemninger
  • Intern og ekstern revision
  • Kontakt til offentlige instanser, revisor og bank
  • Moms og skat, samt controlling heraf
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en dansk afdeling af en større international servicevirksomhed, der har eksisteret i 60 år og er repræsenteret i mere end 30 lande. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 600 medarbejdere, heraf godt 20 på det danske kontor. Her er der et uformelt og åbent miljø med fokus på udvikling, vækst og godt samarbejde, hvor der løftes i flok. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold inkluderende pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og parkering.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst, og du har en detaljefokuseret tilgang til dit arbejde. Du er god til at bevare overblikket, og er god til at overskue mange samtidige problemstillinger. Du sætter en ære i at levere dit arbejde til tiden og i høj kvalitet. Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret, og du besidder gode analytiske evner. Endvidere trives du i et uformelt og åbent miljø.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 3-4 års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3329
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk