Proselection

T:  7022 7079

Financial Controllersøges til spændende international virksomhed i Odense

Financial Controller søges til spændende international virksomhed i Odense

Beskrivelse

Du bliver en del af en økonomiafdeling på i alt 4 medarbejdere, hvor du med reference til virksomhedens økonomichef vil blive ansvarlig for en række spændende opgaver indenfor controlling, rapportering og økonomistyring. Du vil derfor få en alsidig arbejdsdag, hvor du i tæt samarbejde med økonomichefen vil stå for de tungere økonomiopgaver i virksomheden. Herudover vil du løbende deltage i optimering af processer og systemer. Du vil derfor få en spændende arbejdsdag i en afdeling med engagerede og proaktive kollegaer, hvor der både er plads til faglige udfordringer og et godt familieliv.

Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

 • Analyser
 • Budget
 • Controlling
 • Forecast
 • Intercompany
 • Månedsafslutninger
 • Rapportering til moderselskab
 • Årsafslutning
 • Proces- & systemoptimeringer
 • Moms
 • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om et solidt nordisk datterselskab som er en del af stor international koncern. Virksomheden har eksisteret i godt 100 år og beskæftiger ca. 30 medarbejdere, heraf hovedparten på det nordiske hovedkontor i udkanten af Odense. I virksomheden er der et uformelt miljø med et højt fagligt engagement fra medarbejdernes side og lang anciennitet. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold med pensionsordning, fritvalgsordning, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og hjemmeopkobling.

Personlige kompetencer

Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret, og du besidder gode analytiske evner. Samtidig er du god til at planlægge og prioritere dine opgaver ud fra forretningsmæssige hensyn. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Du vil få en bred kontaktflade, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner, er vant til at argumentere sagligt og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 4-5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3557
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk