Proselection

T:  7022 7079

Financial Controllersøges til spændende international virksomhed i Odense

Financial Controller søges til spændende international virksomhed i Odense

Beskrivelse

Du bliver en del af en økonomiafdeling som består af tre regnskabsassistenter og en økonomichef, som du vil referere til. Du bliver ansvarlig for en række spændende opgaver indenfor controlling, rapportering og økonomistyring og vil derfor få en alsidig arbejdsdag, hvor du i tæt samarbejde med økonomichefen vil stå for de tungere opgaver. Virksomheden er i gang med at modernisere økonomifunktionen, hvorfor du vil få gode muligheder for at sætte præg på opgaver, processer og systemer. Du vil derfor få en spændende arbejdsdag i en afdeling med engagerede og proaktive kollegaer, hvor der både er plads til faglige udfordringer og et godt familieliv.

Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

 • Tungere afstemninger
 • Periodiseringer
 • Hensættelser
 • Statistikker
 • Budgetproces
 • Månedsafslutninger
 • Rapportering til moderselskab
 • Opbygning af intern rapportering i Danmark
 • Årsafslutning
 • Proces- & systemoptimeringer
 • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om et solidt dansk datterselskab, som er en del af en større international koncern. Virksomheden har eksisteret godt 40 år i Danmark og beskæftiger ca. 60 medarbejdere, heraf ca. 20 på det danske hovedkontor i udkanten af Odense. De resterende medarbejdere er ude ved kunder, hvor de servicerer eksisterende eller monterer nye løsninger til kunderne. I virksomheden er der et uformelt miljø med et højt fagligt engagement fra medarbejdernes side og lang anciennitet. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret, og du besidder gode analytiske evner. Samtidig er du god til at planlægge og prioritere dine opgaver ud fra forretningsmæssige hensyn. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Du vil få en bred kontaktflade, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner, er vant til at argumentere sagligt og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Billeschou Christiansen & Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3684
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk