Proselection

T:  7022 7079

Financial Controllersøges til TV 2 DANMARK i Odense

Financial Controller søges til TV 2 DANMARK i Odense

Beskrivelse

Til TV 2 i Odense søger vi en frisk og udadvendt Financial Controller. Du vil blive en del af regnskabsafdelingen på 10 medarbejdere, hvor du vil være sparringspartner for de øvrige medarbejdere i økonomiafdelingen og arbejde tæt sammen med afdelingens anden financial controller og regnskabschefen. Der er tale om nyoprettet stilling, hvorfor der er gode muligheder for at sætte præg på processer og arbejdsgange. Arbejdet foregår i et uformelt og dynamisk miljø. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af intern månedsrapport, som omfatter konsolideret regnskab med budgetopfølgning, resultat pr. kanal og afdeling
  • Udarbejdelse af årsrapporter, halvårs- og kvartalsrapporter for TV 2 koncernen og moderselskabet
  • Konsolidering af budgetter og estimater
  • Rapportering og afregning af moms
  • Sparring med kollegaer indenfor regnskab og moms
  • Deltage i udvikling og optimering af processer, økonomistyring og rapportering
  • Større projekter bl.a. implementering af nyt ERP-system
  • Ad-hoc opgaver

Om virksomheden

TV 2 Danmark A/S beskæftiger mere end 1.300 medarbejdere og driver TV 2 samt en række søsterkanaler som for eksempel TV 2 News og TV 2 Zulu, samt en række online tjenester.  I virksomheden er der en uformel stemning som blandes med en dynamisk tilgang til opgaverne og en professionel tilgang til kunderne. Der lægges vægt på gode personaleforhold, hvilket bl.a. afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne. Der tilbydes en god pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforeninger og kantineordning.

Personlige kompetencer

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst og tager gerne initiativ til forandringer. Du er kvalitetsbevidst og har en struktureret/analytisk og grundig tilgang til dine arbejdsopgaver. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt, og du forstår at jonglere med mange bolde i luften på en gang. Du er en engageret medarbejder, der er fleksibel og sætter en ære i at overholde dine deadlines.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og har gode Excel kundskaber

Erfaring og Uddannelse

Du har en HD-R eller Cand.merc.aud. og et par års erfaring fra en lignende stilling eller fra et større revisionshus. Du kan også evt. også være i gang med at læse HD-R eller Cand.merc.aud. ved siden af dit arbejde.

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense

[ Tilbage ]

Job ID / 3695
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk