Proselection

T:  7022 7079

Fleksibel ognysgerrig controller søges til veldrevet bank i Østjylland

Fleksibel og nysgerrig controller søges til veldrevet bank i Østjylland

Beskrivelse

Vil du være en del af en veldrevet bank? Kan du se dig selv prøve kræfter med spændende opgaver, gode vilkår samt fokus på trivsel og udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som controller skal du være med til at sikre rapportering og nøgletal lever op til komplekse krav i samarbejde med resten af teamet og økonomichefen. Du vil få selvstændigt ansvar for dine opgaver, herunder også videreudviklingen af disse. Du vil få en spændende hverdag samt gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, under fleksible forhold med fokus på trivsel. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Eksterne og interne regnskaber
  • Bestyrelsesrapportering
  • Risikorapportering
  • Bankens kapitalopgørelse og solvensbehov
  • Indberetninger til Finanstilsynet og Nationalbanken
  • Budgetkontrol
  • Dataudtræk
  • Analyser
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Banken har rødder over 100 år tilbage og er resultatet af en sammenlægning af lokale banker. Banken er lokalt forankret og har et godt greb i lokalområdet. Med sine grundværdier uden på tøjet, har banken sine medarbejdere i fokus for at give deres kunder den bedste oplevelse. Banken har filialer rundt om i Østjylland med to hovedområder i Djursland og Aarhus. Der er ca. 200 medarbejdere i alt, og du vil blive en del af en økonomifunktion på 7 kollegaer med reference til økonomichefen.

Din arbejdsplads vil være fra hovedkontoret i Grenaa, hvor du, efter aftale, har mulighed for både hjemmearbejde og arbejde fra bankens forskellige filialer. På hovedkontoret i Grenaa vil du få rig mulighed for at få en stor kontaktflade i banken og sikre et godt samarbejde med de øvrige funktioner. Du vil få medindflydelse i planlægningen og prioriteringen af dine opgaver. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form af bl.a. pensionsordning, 6 ugers ferie, 5 omsorgsdage og flekstid.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Herudover er du fleksibel og omstillingsparat, da nye myndighedskrav kan ændre

arbejdsgange. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver. Endvidere har du interesse for at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

IT-kompetencer

Du har flair for IT.

Erfaring & uddannelse

Du har gerne erfaring fra en lignende stilling eller revisionsbranchen. Herudover er du uddannet HD eller Cand.merc.

Erfaring fra bankbranchen er en fordel, men ikke et krav.

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3880
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Grenaa
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk