Proselection

T:  7022 7079

Forretningsorienteret oganalytisk Group Financial Controller søges til STARK Group i København

Forretningsorienteret og analytisk Group Financial Controller søges til STARK Group i København

Beskrivelse

Vil du være en del af en veletableret handelsvirksomhed i stærk vækst og rivende udvikling? Brænder du for at levere controlling, rapportering og forecasts af høj kvalitet, mens du samtidig tager del i strømlining og optimering af strukturer, politikker og processer inden for det finansielle område? Så læs videre nedenfor.

Som Group Financial Controller i STARK Group vil du spille en central rolle i virksomheden og agere bindeled til flere udenlandske business units (BUs), som du vil være sparringspartner for. Du vil indgå i et velfungerende team, der udover dig består af tre controllere samt Head of Group Reporting & Controlling, som du vil rapportere til. Din kontaktflade vil være bred, idet du samtidig får et tæt samarbejde med både ledelse og stakeholders i dine BUs samt andre kompetente kolleger i finance. Du vil få en spændende og alsidig hverdag, som byder på arbejdsopgaver på både det operationelle og strategiske plan. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Forecast
  • Deltage i årlig budgetproces
  • Agere Group controller for udvalgte BUs, herunder månedlig controlling samt agere sparringspartner og kontaktperson
  • Udfordre og implementere best practice i forhold til processer, business controlling og rapportering på tværs af BUs
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Deltagelse i finance-relaterede projekter
  • Ad hoc

Om virksomheden

STARK Groups historie går tilbage til 1896. I dag er STARK Group en førende Nordeuropæisk handelsvirksomhed inden for byggematerialer med omkring 500 afdelinger i Skandinavien, Tyskland og Østrig. Virksomheden vokser hastigt både organisk og gennem opkøb, og i år forventes omsætningen at være tredoblet i forhold til 2018. STARK Group beskæftiger næsten 12.000 medarbejdere i alt, herunder cirka 40 på STARK Groups headquarter (HQ) i København, hvor også du vil have din daglige gang. STARK Group HQ fokuserer på HR, Business Development, Legal, M&A samt økonomistyring og rapportering på gruppeniveau. Koncernens decentrale styring betyder, at der i de enkelte BUs er stærke nationale ledergrupper, herunder CFO’er med tilhørende økonomi- og controllerfunktioner. Som Group Financial Controller vil du mærke STARK Groups uformelle miljø og en kultur præget af anstændighed, integritet, faglig stolthed og passion. Virksomheden tilbyder attraktive personaleforhold i form af blandt andet pension, sundhedsforsikring, frokostordning, fri parkering, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er imødekommende, samarbejdsorienteret og god til at kommunikere og skabe stærke professionelle relationer. Samtidig er du en analytisk og fagligt stærk medarbejder, som finder det naturligt at agere proaktivt og tage selvstændigt ansvar for dine områder. Du går til dine arbejdsopgaver med stor energi og passion, og du er ikke bange for konstruktivt at udfordre status quo. Endvidere formår du at have blik for detaljerne og sikre den gode kvalitet, mens du samtidig bevarer overblikket.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer og er en erfaren bruger af Excel.

Uddannelse & Erfaring

Du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc. Endvidere ser vi gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog

Engelsk og dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen & Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3937
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk