Proselection

T:  7022 7079

Godt kommunikerendeController søges til Roskilde Tekniske Skole

Godt kommunikerende Controller søges til Roskilde Tekniske Skole

Beskrivelse

Økonomiafdelingen består af to teams – Regnskabsteamet med 5 medarbejdere og Controllerteamet med 3 controllere, hvor du kan blive den ene. Controllerteamet varetager skolens økonomistyring, løbende budgetopfølgning, budgetlægning, ledelsesrapportering og udarbejdelse af årsrapport.

Arbejdsopgaver

  • Økonomistyring
  • Administration af projekter
  • Koordinering og planlægning af budgetlægning og regnskabsaflæggelse
  • Aflæggelse af årsregnskab
  • Videreudvikling, digitalisering og optimering af processer, procedurer og forretningsgange
  • Økonomiske analyser og datadrevne rapporteringer
  • Kontrol og afstemninger

Om virksomheden

Roskilde Tekniske Skole kan tilbyde en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads. Der er ca. 410 ansatte, der med hver deres faglighed bidrager til, at vores ca. 2.800 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at man hver dag arbejder for at spille hinanden gode, og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af din hverdag.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, analytisk funderet, og du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du sætter en ære i at præge de opgaver og processer, som du har ansvaret for. Du er godt kommunikerende både skriftligt og mundtligt, og du forstår værdien af at have stærke kolleger inden for skolens respektive faggrupper. Du sætter pris på det gode samarbejde på tvær  af faglige grænser, og du sætter pris på muligheden for at løfte i flok.

IT-kompetencer

IT-interesse, gerne erfaring med Power BI

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende.

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3832
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Roskilde
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk