Proselection

T:  7022 7079

Group FinanceManager søges til spændende international virksomhed inden for bæredygtig energi ved Aarhus

Group Finance Manager søges til spændende international virksomhed inden for bæredygtig energi ved Aarhus

Beskrivelse

Er du interesseret i at arbejde i en international virksomhed, hvor kvalitet og samarbejde står i højsædet? Er du fagligt dygtig og i stand til at kommunikere dine budskaber klart? Og kan du se dig selv i en stilling med ansvar og udfordringer, og hvor CFO’en er din tætteste sparringspartner? Så hører vi gerne fra dig!

Som Group Finance Manager bliver du det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens finansielle aktiviteter for moderselskabet og virksomhedens fire datterselskaber med egne økonomifunktioner. Du vil derfor få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil få ansvaret for at strukturere og styre den finansielle controlling på gruppe niveau inkl. controlling og support af datterselskaberne, konsolidering og rapportering. Du vil også være drivkraften i at sikre kvaliteten i gruppens financial controlling og rapportering herunder arbejdsgange, processer og systemer. I løsningen af dine opgaver vil du samarbejde med mange interne interessenter. Det er derfor vigtigt at du trives i en udadvendt og kommunikativ rolle.

Dine opgaver vil bestå af:

Arbejdsopgaver

 • Ansvar for struktur og styring af finansiel controlling for CWS-gruppen
 • Rapportering
 • Controlling af udenlandske datterselskaber
 • Projektcontrolling
 • Konsolidering
 • Rapportering til ejer
 • Budgetter og forecast
 • Revision
 • Optimering af processer og strukturerer
 • Skat
 • Transferpricing
 • Forsikringer
 • Risk Management
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en service- og projektvirksomhed inden for bæredygtig energi med hovedsæde ved Aarhus. Virksomheden har eksisteret i godt 30 år og beskæftiger ca. 200 medarbejdere fordelt på fire lande. Virksomheden har et solidt fundament på et marked i udvikling og vækst. Den er ejet af en stor tysk koncern, som på verdensplan beskæftiger ca. 25.000 medarbejdere. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold, herunder sundhedsforsikring, kantine, pensionsordning og en aktiv personaleforening.

Personlige kompetencer

Som person er du stabil og har et godt analytisk blik og god sans for detaljerne, hvilket medfører at du arbejder struktureret, kan bevare overblikket og forstår at sætte tingene i system. Du er selvstændig, proaktiv, ambitiøs i din tilgang til arbejdsopgaverne, og du evner at strukturere og optimere indenfor dit felt på tværs af enheder og landegrænser. Derudover har du en robust personlighed, hvorfor du trives i en vækstende og dynamisk virksomhed. Sidst, men ikke mindst, har du solid erfaring med opgaverne i en finansfunktion, og du bidrager til at præge det gode humør på arbejdspladsen.

IT-kompetencer

Du har solid erfaring med ERP-systemer, har en god forståelse for IT- og datastrukturer og er god til Excel

Uddannelse og erfaring

HD-R eller tilsvarende. Derudover har du 3-5 års erfaring med financial controlling eller fra revisionsbranchen

Sprog

Dansk og engelsk flydende mundtligt og skriftligt

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3894
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk