Proselection

T:  7022 7079

Group FinancialController søges til international produktionsvirksomhed i Horsens

Group Financial Controller søges til international produktionsvirksomhed i Horsens

Beskrivelse

Som Group Financial Controller bliver du en del af en økonomifunktion med 4 medarbejdere og en økonomichef. Stillingen vil give dig muligheden for at drive konsolidering og produktion af koncernens regnskaber på måneds- og årsbasis i en ”can-do” arbejdskultur. Herudover sikrer du effektive procedurer for moms, skat, transfer pricing og compliance. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får muligheden for at sætte dit præg på processer og arbejdsgange. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for koordinering og planlægning af lukkeprocesserne i de enkelte selskaber samt konsolidering af månedsregnskaber, herunder sikring af rettidig rapportering
  • Årsafslutningsprocessen på gruppeniveau, herunder koordinering med revisorer
  • Ansvarlig for løbende forbedringer af procedurer, rutiner og kontroller, således at kvaliteten kan højnes og rapporteringsfrister overholdes og reduceres
  • Ansvarlig for sikring af valuta
  • Ansvarlig for overholdelse af skatte- og momsregler m.m. i datterselskaber
  • Ansvarlig for udfyldning og rettidig indlevering af selvangivelser
  • Global skatte og Transfer pricing planlægning
  • Ansvarlig for vedligeholdelse af koncernkontoplan samt løbende optimering heraf, således denne udvikles i takt med virksomhedens udvikling
  • Ad-hoc

Om virksomheden

HAMLET PROTEINs historie begyndte i 1989 med udgangspunkt i et solidt kendskab til den danske svineindustri. I dag vil du møde en virksomhed med 140 medarbejdere, heraf ca. 80 i det danske moderselskab. De resterende medarbejdere arbejder i en række udenlandske datterselskaber.

Virksomheden tror på, at et meningsfyldt job og en sund work-life balance gør det sjovere at tage på arbejde – og dét er vigtigt for dem. De tilbyder sundhedsforsikringspakke, frokost- og pensionsordning, og muligheden for at blive en del af en virksomhed med en solid vækststrategi.

Personlige kompetencer

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og besidder gode analytiske evner. Desuden er du nysgerrig i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv, og du vil få autonomi til selvstændigt at tage hånd om dine opgaver, ligesom du vil opleve en kultur med støttende kollegaer og tæt samarbejde på tværs både lokalt og internationalt.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Du har en HD-R eller Cand.merc.aud. Herudover har du flere års erfaring fra revisionsbranchen og evt. erfaring som controller på den anden side af bordet.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3243
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Horsens
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk