Proselection

T:  7022 7079

Group FinancialController søges til international produktionsvirksomhed i Horsens

Group Financial Controller søges til international produktionsvirksomhed i Horsens

Beskrivelse

Som Group Financial Controller bliver du en del af en økonomifunktion med fire medarbejdere og en økonomichef. Du vil blive afdelingens drivende kraft i forhold til konsolidering og produktion af koncernens regnskaber på måneds- og årsbasis. Herudover vil du sikre effektive procedurer for moms, skat, transfer pricing og compliance. Der er tale om en nyoprettet stilling med gode muligheder for at sætte sit præg på processer og arbejdsgange. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for koordinering og planlægning af lukkeprocesserne i de enkelte selskaber samt konsolidering af månedsregnskaber, herunder sikring af rettighed rapportering
  • Årsafslutningsprocessen på gruppeniveau, herunder koordinering med gruppe- og lokale revisorer
  • Ansvarlig for løbende forbedringer af procedurer, rutiner og kontroller, således kvaliteten kan højnes og rapporteringsfrister overholdes og reduceres
  • Ansvarlig for sikring af valuta
  • Ansvarlig for overholdelse af skatte- og momsregler m.m. i datterselskaber
  • Ansvarlig for udfyldning og rettidig indlevering af selvangivelser og øvrige
  • Global skatte og Transfer pricing planlægning
  • Ansvarlig for vedligeholdelse af koncernkontoplan, samt løbende optimering heraf, således denne udvikles i takt med virksomhedens udvikling.
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret og velkonsolideret produktionsvirksomhed med hovedsæde i Horsens og en række udenlandske datterselskaber. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold, herunder forsikringspakke, frokostordning, pensionsordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og besidder gode analytiske evner. Desuden er du nysgerrig i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv, og du er vant til selvstændigt at tage hånd om dine opgaver, samtidig med at du trives med at samarbejde med kollegaer både lokalt og internationalt.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Du har en HD-R eller Cand.merc.aud. Herudover har du flere års erfaring fra revisionsbranchen og evt. erfaring som Controller på den anden side af bordet.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3283
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Horsens
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk