Proselection

T:  7022 7079

Internationalt funderetController søges til kvalitetsfokuseret, markedsledende virksomhed i Køge

Internationalt funderet Controller søges til kvalitetsfokuseret, markedsledende virksomhed i Køge

 

Beskrivelse

I en fagligt stærkt kvalificeret regnskabsafdeling på fem personer, bliver du med reference til virksomhedens CFO, den stærke support til regnskabsafdelingen og den aktive sparringspartner til CFO’en. Der er rigtigt gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på en internationalt funderet position i virksomheden. Dine opgaver ligger inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver  

  • Rapportering
  • Forecasting
  • Budget
  • Analyser, KPI-processing
  • Igangværende arbejde, håndtering
  • Reguleringer, håndtering
  • Business Review
  • Procesoptimering
  • Insourcing af bogholderi fra Finland
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som i Danmark består af 55 medarbejdere, og er en del af en stor international koncern med mere end 6.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden har eksisteret i ca. 60 år og er markedsledende i både Danmark og internationalt. På det danske hovedkontor hersker en uformel stemning med gode kolleger. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som pension, sundhedsforsikring samt sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er proaktiv, analytisk funderet, præcis, selvkørende og løsningsorienteret. Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, du leverer kvalitet til tiden, og du er motiveret af en internationalt orienteret tilgang til hverdagen. Du trives i en foranderlig hverdag, hvor du er med til at skabe overblikket.

IT-kompetencer

Gerne SAP-erfaring, Excel er et krav

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende

Sprog

Engelsk er et krav

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3835
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Køge
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk