Proselection

T:  7022 7079

Junior Controllermed stort drive søges til spændende virksomhed i Valby

Junior Controller med stort drive søges til spændende virksomhed i Valby

Beskrivelse

Du bliver som junior controller ansvarlig for at varetage regnskabet på en række af virksomhedens projekter. Således vil du få en spændende og alsidig stilling, hvor du både foretager bogføring, afstemninger og betalinger på projekterne. Samtidig skal du fokusere på tungere regnskabs- og økonomistyringsopgaver, hvor du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens økonomidirektør, som du også vil referere til. Den øvrige økonomiafdeling består af en regnskabschef, en senior controller samt to regnskabsassistenter. Du vil få en spændende hverdag samt gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Ansvar for egne projekter (herunder bogføring, betalinger og afstemninger)
  • Opfølgning og afrapportering af projektbudgetter og projektaktiviteter
  • Udarbejdelse af og opfølgning på likviditetsbudgetter
  • Analyser
  • Controlling
  • Prognoser
  • Rapportering
  • Deltage i proces- og systemopdateringer
  • Backup til økonomifunktionen i øvrigt ved ferie, sygdom og spidsbelastninger
  • Ad hoc opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en veletableret og velkonsolideret virksomhed, der beskæftiger sig med byudvikling. Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og opfører større byggeprojekter rundt omkring i landet. Virksomhedens administration består af omkring 20 medarbejdere, der arbejder i et uformelt og professionelt miljø. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form af pensionsordning, fleksible mødetider, frugt og kantineordning.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld og besidder et stort gåpåmod. Herudover er du fleksibel og ikke bange for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du arbejder struktureret og disciplineret med dine opgaver. Desuden besidder du et stort drive og vilje til at tilegne dig ny viden og udvikle dig.

IT-kompetencer

Du har flair for it.

Erfaring & uddannelse

Du har eller er i gang med en uddannelse som finansøkonom, HD-R eller cand.merc.aud. kombineret med 3-4 års erfaring fra en regnskabsafdeling eller revision.

Sprog

Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk.

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3480
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Valby
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk