Proselection

T:  7022 7079

Junior Controllersøges til spændende detailkæde i Ballerup

Junior Controller søges til spændende detailkæde i Ballerup

Beskrivelse

Du bliver som junior controller en del af et ungt økonomiteam bestående af to regnskabsmedarbejdere, to elever og to controllere. Du vil få en travl og alsidig hverdag med stor kontaktflade både på hovedkontoret og til virksomhedens butikker. Dine opgaver vil være koncentreret omkring tungere regnskabs- og økonomistyringsopgaver, hvor du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens økonomichef, som du også vil referere til. Du vil derfor få en alsidig hverdag og gode muligheder for at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Afstemninger til månedsluk
  • Budgettering
  • Opfølgning på budgetter
  • Controlling på butikker
  • Analyser
  • Forecast
  • Klargøring af materiale til revision for flere enheder
  • Diverse ad hoc-opgaver og -analyser

Om virksomheden

Der er her tale om en dansk detailkæde med butikker over hele landet. Virksomheden beskæftiger i Danmark mere end 1.000 medarbejdere. På virksomhedens hovedkontor er der en uformel, direkte og effektiv stemning, som blandes med stor tillid til at medarbejderne selv kan administrere deres tid og arbejdsindsats, så virksomhedens kunder kontinuerligt får markedets bedste produkter og service. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold og der tilbydes bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikringer, kantine.

Personlige kompetencer

Som person er du ansvarsfuld, proaktiv, struktureret og detaljeorienteret. Der lægges vægt på, at du er god til at samarbejde med dine kolleger, er imødekommende og fleksibel. Derudover er du god til at agere i en travl hverdag, du er omstillingsparat og du kan begå dig i forskellige typer af miljøer. Sidst er du vedholdende i din opgaveløsning og hjælper til, hvor er der behov for det.

Erfaring & uddannelse

HD-R eller Cand.merc.aud

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Sprog

Du behersker dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

[ Tilbage ]

Job ID / 3447
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk