Proselection

T:  7022 7079

Kommerciel businesscontroller søges til retail virksomhed beliggende i Herlev

Kommerciel business controller søges til retail virksomhed beliggende i Herlev

Beskrivelse

Har du et kommercielt mindset? Er kundeflows-analyser og business cases spændende? Og vil du understøtte forretningens beslutninger? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som business controller bliver du en del af en finansafdeling med 26 kollegaer, herunder fem controllere, hvor du vil referere til chefcontrolleren. Din primære rolle vil være at understøtte beslutningstagerne med analyser og rapporter, samt sparring i forhold til forretningen. Du vil derfor have en stor kontaktflade i organisationen, hvor du vil kommunikere og samarbejde med mange forskellige interessenter. Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejde forskellige analyser og business cases
  • Herunder benchmark-analyser
  • Marketingkampagner
  • Business cases til støtte for investeringer og andre forretningsmuligheder
  • Vedligeholde, opdatere og udvikle rapporter og KPI’er
  • Proces- og systemoptimering
  • Deltage i, og præsentere ved, ledelsesmøder
  • Være sparringspartner for den øvrige forretning på økonomiske og administrative problematikker
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en virksomhed, som blev etableret for 90 år siden, og som i dag beskæftiger omkring 600 medarbejdere i Danmark. Virksomheden er delvist ejet af to fonde, heraf en stor international spiller på markedet, som er repræsenteret i 40 lande. Virksomheden præges af et uformelt og imødekommende miljø, hvor du finder dygtige og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for udvikling i organisationen, hvor der er fokus på kontinuerlig uddannelse. Der tilbydes gode personaleforhold med bl.a. kantineordning, personalerabatter, parkeringsmuligheder, personaleforening og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt nysgerrig og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat og tør stille kritiske spørgsmål. Du er selvkørende og initiativrig samt trives i en dagligdag, som til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og bidrager til et godt samarbejde med dine kollegaer og den øvrige organisation.

IT-kompetencer

Du har solide IT kompetencer, Power BI er en fordel

Erfaring & uddannelse

HD, Cand.Merc. eller lignende. Herudover har du nogle års erfaring, og erfaring med retail er en fordel.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale            

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3815
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herlev
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk