Proselection

T:  7022 7079

Kvalitetsorienteret Controllersøges til velkonsolideret bygge- og boligadministrationsselskab i Høje Taastrup

Kvalitetsorienteret Controller søges til velkonsolideret bygge- og boligadministrationsselskab i Høje Taastrup

Beskrivelse

Har du lyst til at være del af en virksomhed med en flad struktur, hvor samarbejde prioriteres i hverdagen? Og vil du arbejde i et kompetent og forretningsorienteret rådgiverteam, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det sjovt sammen? Så læs videre her…

Som Controller bliver du del af en større økonomiafdeling med 40 medarbejdere, hvor der lægges stor vægt på samarbejde og sparring. Afdelingen varetager økonomistyringen for 100 boligselskaber og deres underliggende afdelinger i hele landet. Afdelingen er i gang med at styrke deres fokus på rådgivning og support af bestyrelser, driftsledere og kundechefer. Det betyder, at du vil have en bred kontaktflade med interne og eksterne interessenter i hverdagen.

Arbejdsopgaver

Proaktiv rådgivning og økonomistyring, herunder:

  • Udarbejdelse af budgetter og kvartalsvis budgetopfølgning

  • Analyser og konsekvensberegninger

  • Udarbejdelse af årsregnskaber

  • Præsentation af selskabsregnskaber for bestyrelser et par gange om året

  • Sparringspartner for bestyrelser, herunder udarbejdelse af anbefalinger til ledelsesmæssige beslutninger

Arbejdet foregår i et uformelt og behageligt miljø. Stillingen er på 37 timer inkl. frokost. Du refererer i det daglige til en teamleder.

Om virksomheden

Der er tale om et landsdækkende bygge- og boligadministrationsselskab, som beskæftiger samlet ca. 600 medarbejdere. På matriklen har du 130 kolleger i det daglige. Virksomheden går op i moderne arbejdsprocesser og arbejder løbende med at digitalisere arbejdsgange bl.a. ved hjælp af robotteknologi. I afdelingen er der en professionel og afslappet atmosfære. Der tilbydes attraktive medarbejdergoder i form af pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning og personaleforening.


Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og har et godt overblik og sans for både detalje og helhed. Du er udadvendt og en dygtig formidler, der er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation. Du er desuden en udpræget afslutter, der har fokus på at overholde deadlines

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

HD-R, merkonom eller tilsvarende. Herudover har du flere års relevant erfaring med lignende opgaver fx fra revisionsbranchen.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen & Søren Christiansen  

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3856
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Høje Taastrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk