Proselection

T:  7022 7079

Proaktiv FinancialController søges til BAUHAUS’ hovedkontor i Tilst

Proaktiv Financial Controller søges til BAUHAUS’ hovedkontor i Tilst

ProSelection søger for BAUHAUS

Beskrivelse

Vil du være en del af en veletableret, international virksomhed med korte beslutningsveje og frihed under ansvar? Trives du i en rolle med en bred kontaktflade, hvor du får mulighed for at præge og udvikle jobindholdet? Så er denne stilling noget for dig.

Som Financial Controller med reference til regnskabschefen i BAUHAUS bliver du en uundværlig del af et velfungerende team, som vægter samarbejde og dialog højt. I BAUHAUS vil du mærke en udpræget holdånd, hvor der er højt til loftet og altid plads til et godt grin. Du vil medvirke til at servicere organisationen i Danmark og Island og får samtidig ansvar for dine egne varehuse i forbindelse med månedsregnskaber, opfølgninger mv. Endvidere får du gode udviklingsmuligheder og en stor grad af indflydelse på opgaveløsningen og -indholdet. Du vil få en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver, som bl.a. vil indebære:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejde interne rapporteringer
  • Optimere procedurer og kontrolmiljø
  • Deltage i årsafslutningsprocessen
  • Deltage i opdatering af Transfer Pricing-materiale
  • Afgifter, skatter og moms
  • Likviditetsstyring og rapportering
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse fordelt på 19 lande. I Danmark blev det første BAUHAUS varehus etableret i 1988, og i dag arbejder godt 2.000 medarbejdere for BAUHAUS Danmark. På det danske servicecenter (hovedkontor) i Tilst arbejder ca. 150 medarbejdere, herunder økonomiafdelingen. Herfra administreres 18 danske varehuse, et varehus i Island, 16 ejendomsselskaber samt BAUHAUS webshoppen. Som Financial Controller får du 23 engagerede kolleger i økonomiafdelingen, og du vil blive den fjerde person i controller-teamet. BAUHAUS er præget af et uformelt miljø, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Der er tale om en flad organisation med en stærk kultur præget af frihed til at træffe selvstændige beslutninger og lyst til at tage ansvar for både kunder og kolleger. BAUHAUS tilbyder yderst gode personaleforhold, bl.a. i form af sundhedsforsikring, pension, rabatordning, personaleforening, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Personlige kompetencer

Du er en analytisk og fagligt stærk medarbejder med en god forretningsforståelse, som ikke er bange for at stå op for din faglighed og sætte den i spil i hverdagen. Du finder det naturligt at agere proaktivt og tage ansvar for dine områder, ligesom du trives med selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver med en struktureret tilgang. Endvidere er du imødekommende, samarbejdsorienteret og en stærk kommunikator.

IT-kompetencer

Du har flair for IT.

Erfaring & uddannelse

HD, cand.merc.aud. eller tilsvarende. Herudover har du minimum 3-4 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revision.

Sprog

Du er komfortabel med at kommunikere på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3933
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Tilst
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk