Proselection

T:  7022 7079

Proaktiv, kommunikerendeFinansiel Controller søges til større velrenommeret virksomhed i Storkøbenhavn

Proaktiv, kommunikerende Finansiel Controller søges til større velrenommeret virksomhed i Storkøbenhavn

 

Beskrivelse

I en større dansk velrenommeret virksomhed, bliver du , i en afdeling bestående af tre fagligt stærke personer med reference til virksomhedens CFO,  i et tæt samarbejde med virksomhedens outsourcede bogholderi, salgsansvarlige og afdelingsledere involveret i følgende opgaver.

Arbejdsopgaver

  • Opfølgning på bogholderi
  • Regnskabsudarbejdelse
  • Månedsrapport
  • Budgetproces
  • IFRS
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en internationalt funderet virksomhed, med en stærkt eksponeret tilstedeværelse i Danmark. Man er på daglig basis i berøring med virksomhedens produkter. Virksomheden er en del af et solidt økonomisk fundament og beskæftiger i Danmark + 100 medarbejdere. Virksomheden forstår at værdsætte en professionel indsats og stiller de ressourcer til rådighed, der er en forudsætning for at præstere.

Personlige kompetencer

Du holder hovedet koldt, du er struktureret, analytisk, proaktiv og vant til at kommunikere på flere niveauer. Du trives i et dynamisk, økonomisk velfunderet miljø, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for at sætte sit eget aftryk på processen.

IT-kompetencer

Axapta, gerne erfaring med Hyperion

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende.

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3674
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hvidovre
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk