Proselection

T:  7022 7079

Proaktiv ogsamarbejdsorienteret Business Partner søges til Miele i Glostrup

Proaktiv og samarbejdsorienteret Business Partner søges til Miele i Glostrup

Beskrivelse

Vil du være en del af en velkendt og veldrevet virksomhed med kvalitetsprodukter, som du til enhver tid kan stå inde for? Trives du i en spændende og alsidig hverdag på en arbejdsplads, som er præget af en uhøjtidelig og dynamisk stemning? Så er du måske Mieles nye Business Partner.

Som Business Partner vil du indgå i et Nordisk team, som udover dig består af fire business partnere samt Head of Business Partners Nordic, som du vil rapportere til. Dit primære fokus vil være på Danmark inden for det strategisk vigtige forretningsområde ”Husholdningsprodukter”, men du vil samtidig have opgaver på tværs af de Nordiske lande. I samarbejde med både din leder og Mieles Commercial- og Functional Directors vil du sikre kvaliteten af Mieles business partnering-services samt opnåelsen af de finansielle mål. Din kontaktflade vil være bred, idet du skal kommunikere med mange forskellige interessenter både internt og eksternt. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Budget- og forecast-opgaver
  • Rabat- og bonusberegning til kunder
  • Udarbejde pre- og post-beregninger, kundeanalyser og salgspriskalkulationer
  • Deltage i Nordiske controlling-projekter
  • Indsamle, monitorere, analysere, diskutere og kommunikere forretningsinformation
  • Deltage i strategidiskussioner
  • Kundekontakt vedr. kundeudeståender og bonusopgørelser
  • Yde sparring til Sales Managers
  • Ad hoc

Om virksomheden

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele været en virksomhed, der med seriøsitet påtager sig sine forpligtelser over for både ejere, medarbejdere, kunder, leverandører, miljøet og samfundet. Miele fokuserer på produktionen af højkvalitets husholdningsprodukter til køkkenet, tøj- og gulvpleje samt produkter til anvendelse i erhvervsvirksomheder og på hospitaler. I mere end 120 år har Miele stræbt efter at opfylde kvalitetsløftet ”Immer Besser”, hvilket i dag også afspejles i deres strategiske vision om at agere ”Creaters of Quality” i alt, hvad de foretager sig.

Miele er i dag repræsenteret i 50 lande med egne salgsorganisationer og i yderligere 50 lande via importører. I Danmark beskæftiger Miele omkring 200 medarbejdere, hvoraf godt 100 er tilknyttet det danske hovedsæde i Glostrup. Til hverdag vil du mærke, at Miele er præget af en uhøjtidelig, dynamisk og innovativ stemning. Den flade organisationsstruktur betyder, at du har mulighed for at være tæt på de overordnede beslutningstagere og således have en høj grad af indflydelse i organisationen. Miele tilbyder attraktive personaleforhold i form af blandt andet pension, sundhedsforsikring, frokostordning og fri parkering. Endvidere har Miele en aktiv personaleforening, som afholder sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende og god til at kommunikere og skabe stærke professionelle relationer. Du har desuden en struktureret og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver, som du løser nøjagtigt og med blik for detaljerne.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer og erfaring med Excel.

Uddannelse & Erfaring

Vi ser gerne, at du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc. Alternativt er du uddannet finansøkonom eller lignende og har interesse i at tage en HD. Du er enten nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring fra en økonomifunktion.

Sprog

Du er i stand til at begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Søren Christiansen & Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3965
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Glostrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk