Proselection

T:  7022 7079

Sagscontroller søgestil Lundgrens Advokatpartnerselskab i Hellerup

Sagscontroller søges til Lundgrens Advokatpartnerselskab i Hellerup

Beskrivelse

Som sagscontroller bliver du en del af en veletableret advokatvirksomhed, hvor du vil have en spændende og alsidig hverdag. Du vil indgå i en velfungerende afdeling, hvor du vil få din egen portefølje af opgaver og det administrative ansvar for et projekt fra det startes til det afsluttes. I din opgaveløsning vil du have tæt samarbejde med kolleger på tværs af virksomheden, hvorfor det er væsentligt, at du er serviceminded og har gode samarbejdsevner. Du vil i stillingen blive en del af afdelingens løbende udvikling, hvor gode arbejdsprocesser står højt på dagsordenen. Du vil referere til virksomhedens økonomichef. Dine opgaver vil bestå af: 

Arbejdsopgaver

  • Oprettelse af nye sager
  • Indsamling af relevante oplysninger af sager
  • Indhentning og registrering af hvidvaskoplysninger
  • Kontrol af interessekonflikter
  • Sagsøkonomi
  • Opfølgning på tidsregistrering
  • Fakturering
  • Debitoropfølgning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Lundgrens er et af Danmarks førende advokatvirksomheder, som rådgiver erhvervslivet indenfor en lang række specialer. Lundgrens beskæftiger 150 medarbejdere, og er kendetegnet ved et stærkt fællesskab, nære relationer og en flad struktur, hvor trivsel og det sociale miljø prioriteres. Der tilbydes gode ansættelsesforhold som blandt andet omfatter god pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning samt sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Derudover er du serviceminded og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at være proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor kvaliteten står i højsædet.

IT-kompetencer

Du er god til Excel

Uddannelse og erfaring

Du har erfaring fra en lignende stilling hos en konsulentvirksomhed eller lignende

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3691
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hellerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk